One od początku są spawane w mielcu. A co do ceny to sie zgadzam 1000 zl za sztywniaka i 3x tyle na fulla to lekkie przegięcie jak na firmę która nie ma opinii i która wchodzi dopiero na rynek, za tą cenę można kupić coś sprawdzonego..
big hita za 2000jak nowke mozna dorwac a w dobrym stanie kumpel kupil za 1400 bez dampera :/ w ch** droga ta rama :) kurde dokladasz 100zl i masz v10 heh ale spoko kup sobie jakies zumbi hehe pozdrawiam
SZCZERZE mówiąc ta ramka zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Wygląda na solidną i do tego stosunkowo lekka ! (4,5 kg z tlumikiem) Także wg mnie jest warta swojej ceny, ale z drugiej strony prawie nikt na tym nie jeździł :] więc nic nie wiadomo...
KFP_Wwa
Nic nie wniosłeś do tematu, wiemy że masz aspiracje na wielkiego językoznawcę który każdego by poprawiał, także jeśli masz pisać głupoty to lepiej ugryź się w palce.
Zychu-wawa: ja o tym mielcu wspomniałem nie dla tego że mnie to przeszkadza. Osobiście nic do nich nie mam. Mój kumpel ma ramę (sztywniaka - Koshmara) od nich, jeździłem na niej, koleś jej też nie oszczędza i złego o niej słowa nie powiedział. Jedynym ich minusem jest to że alu z którego spawają jest miękkie (nie obce są przekrzywione tylne widły w koshmarach po jakiejś ostrzejszej glebie..)
Śledziu
pewnie alluminium z ktorego zrobiony jest zumbi jest lepsze niz reszty ram z mielca... no ale wiesz wole miec ramke z " pozadnej" fabryki i sprawdzona.
chociaz jakby było za 3000-3200 z jakims tłumikiem( nie koniecznie avy) to mysle ze była by to ciekawa propozycja
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876