Poczta Polska, taki pomysl

RzemieN
Kontakt:

Post autor: RzemieN »

Mi chyba zajeba** tarcze hamulcowa o wartosc 37zl !!! ! !! ! !!!!!!!!! czekam juz 28dni na paczke po przelaniu pieniedzy !
[url=http://i18.tinypic.com/2cr7j3p.jpg[/url]
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Wszyscy narzekają na skradzione paczki, itp. ale bez kitu ja wysłalem z 300 paczek, odebrałem ze 2 razy tyle i nie miałem problemu ze skradzioną czy niedostarczoną paczką...jedyne co to masakryczne spóźnienia.

Wiem że kradną weksle, czeki, otwierają listy ale wysyłając paczki priorytetem poleconym albo paczki priorytetowe jest to bardziej kontrolowane niż zwykłe przesyłki chyba.

Ja zawsze kleje taśmą na maxa, przez co trace majątek na rolki z taśmą ale przynajmniej paczki nie prześwitują ;P
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

jest cos takiego jak potwierdzenie odbioru- kosztuje chyba 8zl...
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Na okolo 300 paczek ktore ja dostalem badz wyslamem ani jedna nie zaginela.

Konex zwykla paczka czy tam pioryete w ogole nie jest kontrolowana i onia nie dbaja czytaj rzucaja nia ile sie da, czyli teoretycznie im wieksza tym trudniej ;] . Znajomy pracowal na poczcie wiec mowil jak to wyglada.

Generalnie trzeba dobrze pakowac zeby nic sie nie stalo - niestety niektorym brak wyobrazni i potrafia np amortyzator wrzucic ot tak do pudla bez niczego i to sie tlucze :/ raz dostalem tak amora od kretyna jednego...

Jak slecie paczke wartosciowa to co innego , o taka dbaja i pilnuja wiec czasem te kilka zloty wiecej warto doplacic.
www.mm-foto.pl
ODPOWIEDZ