heh ever lepiej zrob se gapa nad obowdnica i tam potrenuj 36 i 18 ... albo sproboj pojedzic przez nia? 1 tir i wkoncu bedzie spokoj!
ever pisze:hehe ... pytam się tylko czy to dobry pomysł? ....[
a co do tego to ci odpowiedzialo chyba ze 30 osob. NIE TO NIE JEST DOBRY POMYSL!!!!!!!!!!!!!! to idiotyzm, a to co nazywasz dirtem to bym nie nazwal nawet mala nierownoscia terenu... wieksze dziury niz ten dirt to na pierwszej lepszej trasie DH znajdziesz.. eh pozdro i prosze cie nie odzywaj sie lepiej bo wstyd, żal itd itp.
Ty naprawde jestes jakis czopkoglowy :| no bez jaj ja mozna miec tak skrzywione myslenie. Dziecko, wez nie rob syfu i mysle ze ten twoj basen to swietny pomysl naprawde skacz i skacz jak najwiecej moze przy jakiejs glebie pouklada Ci sie w glowie wszystko tak jak powinno bo chyba cie wyciagali za nogi z lona matki.
ale o co sie tak rzucacie, przeciez nie rozumiem, mięęko jest w piach naprawdęę? ... o sprzet? mam SS a amorka mi nie szkoda? .. nie kapuje? o co wam chodzi?
ehhh człowieku... jeżeli kilka dziesiąt osób twierdzi podobne to coś w tym musi być a skoro nie rozumiesz po polsku to skołuj sobie tłumacz... a poza tym jak patrze na twoje foty na pinku to coś nie wydaje mnie się że ty zrobisz 180...
Korean_Boy nie ma za co przepraszac;P uwiez ja juz slyszalem od kilku osob ze by chetnie lopata jakas wiedze w ta pusta glowe evera cos wsadzily:/ doslownie lopata... pozdro