Pedaly beda Ci pasowac. Korbe mam i jestem srednio zadowolony. Sprocket ktory do niej daja jest bardzo marny, ale na poczatku daje rade. Korba jest bardzo sztywna. Tylko czasem lubi sie poluzowac. Moja dziwnie skrzypi mimo ze jest mocno skrecona i nie ma luzow. Ogolnie lepiej wziasc cos na suport bmx, albo chyba jakies howitzera (tak to sie pisze?) Moze ja mam jakis wadliwy model. No gdybym musial ja ocenic to na 4-.
Bedzie pasowal, ale na twoim miejscu wziolbym sprocket od dzikusa. On chce 110 zl za swoj sprocket i napewno bedzie mocny. Co do samej korby to tak jak mowie ja nie przeszkadza Ci ze cos skrzypi i masz locktile w domu to kupuj ;]
SulringSkrzypienie mi nie przeszkadza a moj tata sprzedaje loctitea wiec nie mam z tym problemu =)a moze sprobuj na smar miedzieny posmarowac support i korby to przestanie skrzypiec.
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
Suport wkrecilem razem z poxipolem bo sie wykrecal teraz sie trzyma. A mam wrazanie ze skrzypi na tym swoim niby isisie;] Swoja droga nei wie ktos czy zwykly suport mtb na taki truvativa by do niej pasowal?
sam mam cobre pod mtb, osobiscie bardzo polecam, to skrzypienie to na tym niby wielowypuscie, bo tak naprawde to jest ewolwed, wystarczy troche przesmarowac raz na 4 miechy i nic nie skrzypi. za te cene nic lepszego nie znajdziesz.Sulring a os 19mm - bmxowa nie pasuje do zwyklych wkladow mtb.
na jaka oś jest ta korba??
i czy sie nie sypia łozyska, i ile wazy i jaki gruby jest sporcket??:D odpowiedzcie mi na te pytania bo w mk-biku gówno mi napisali
no dobra jest os 19mm
wazy 1,5 kilo ale w mailu mi pisali ze waga to ok kilo. dokłądnei niewiedzą...
a mnie interesuje jeszcze ten sprocket.
jaki gruby w miejscu gdzie jest łańcuch i czy wejdzie łańcuch mtb??