brawo panowie
-
- Kontakt:
w ogole te polskie produkcje jesli chodzi o seriale polskie to sa sztuczne takie... westerny z przed lat czarobiale byly lepiej krecone niz nasze polskie serialeMaxDamageDA pisze:Na wspolnej lipa bo kolesie nie maja za grosz umiejetnosci aktorskich i gadaja tak sztucznie, ze brzmi to zalosnie.
Poza tym maja glosy jak totalne prymitywy
Fogle montaz tego fatalny
polskie kino jest naprawde slabe jesli chodzi o takie
produkcje jak seriale, bo filmy kinowe jeszcze ujda
20 inches isn't a crime
no co wy gadacie mi polski serial taki jak "oficer" sie podobał bo naprawde tvp potrafi robic dobre serialo o psach bo kryminalni albo fala zbrodni to komercja ;/ a produkcje kinowe jozefowicza typu poranek kojota albo chlopaki nie płacza sa dobre symetria tez kozak mało efektow specjalnych to prawda :D ale klimat polskich filmow jest super ja jestem ogromnym fanem:D:D
niech moc bedzie z toba .::26'::.
-
- Kontakt:
Nio ja pojechalem ta parodie, chociaz samego serialu nie lubie.
A co do polskiego kina, to jest mnostwo filmow ktore ubostwiam, ponadto uwazam, ze mamy najlepsze na swiecie komedie :>
Moze dlatego, ze sa swojskie i tylko my ten humor dobrze odbieramy, bo amerykaniec ogladajac to niczego by nie rozumial
A co do polskiego kina, to jest mnostwo filmow ktore ubostwiam, ponadto uwazam, ze mamy najlepsze na swiecie komedie :>
Moze dlatego, ze sa swojskie i tylko my ten humor dobrze odbieramy, bo amerykaniec ogladajac to niczego by nie rozumial
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com