Do czego? Single track to obrecz albo do 4x albo do enduro. Nie jest jakas turbo wytrzymyla, ale tez nie jest slaba. Za to jest lakka i dosyc sztywna. Natomiast blizzar to zupelnie inna polka. Gruba ciezka mocna obrecz. To jakbys porownywal Sida z z1 fr1. Ktory lepszy?
Single track jest super nie wytrzymały... Widziałem jak sie zkrzywił od krzywego lądowania. A ten Dartmoor wygląda całkiem porządnie wiec myśle że to bedzie lepszy wybór.
za tą cene najlepsza bedzie vuelta ,excalibur, a na tył tylko mamooth,double track,supra mt,blizzard ,atomlab i inne cieżkie obręcze, nie oszczedzaj na wytrzymałosci,walic ze ciezkie
pzdr
Single track to niezła obręcz mam ja juz 1,5 roku z przodu i nie widac zadnej centry.Teraz zastanawiam sie nad kupnem drugiej na tył.Inną sprawą jest to na jakiej piaście chcesz zaplatać koło bo to też ważne.
ja polecam Dartmoora bo to zajebista obręcz i świetnie sie trzyma.Wystarczy mieć dobre szprychy ( ja mam dt champion ) i dobrze zaplecione koło i jest gitez majonez
pozdro...
Sulring pisze:Do czego? Single track to obrecz albo do 4x albo do enduro. Nie jest jakas turbo wytrzymyla, ale tez nie jest slaba. Za to jest lakka i dosyc sztywna. Natomiast blizzar to zupelnie inna polka. Gruba ciezka mocna obrecz. To jakbys porownywal Sida z z1 fr1. Ktory lepszy?