Jaka rame mam kupic
No więc taka sytłacja jest u mnie. Mam korbe Reborn Cobra i piaste Reborn grind z wolnobiegiem 16z i łańcuch BMXowy. Łańcuch ociera o rame. Żeby był napięty to koło musiałem przesunąć do połowy haków. Niby norma, ale przy takim ustawieniu klocki mi obcierają o opone. W SLu ni ma takich problemów. JEst bardziej rozbudowane mocowanie pivotów, a łańcuch nie ociera ramy. Co ciekawsze mój kolega ma prototyp pussy i u niego nie ma takich problemów, bo haki i mocowanie pivotów są inne. Jeśli macie jakieś wątpy to mogę wysłać zdjęcia.
Ja to bym jeszcze tavotu dodał...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chlopie jak chcesz uniwersalna ramke i do tego mega wyjebcza bierz speca p2 tego co masz okazje
NS y sa fajne ale ciezkie troche i malo uniwersalne o pussy niewiem ale mowia ze nie teges
kony niewarto za taka kupe kasy (chociaz sam swego czasu jezdzilem i bylemzadowolony)
morphine to jest kuzwa ciezkie i jak najbardziej podduzy amor i nie do streetu ;/
sirco troche przereklamowana ponoc komus z forum pekla i mial walek bo nie wymienili i wogole
wiec bierz ta P2
( a mi osobiscie siadal jako bik do dirtu/streetu np cowan ze starym bomberem z5 80mm mniam :D )
NS y sa fajne ale ciezkie troche i malo uniwersalne o pussy niewiem ale mowia ze nie teges
kony niewarto za taka kupe kasy (chociaz sam swego czasu jezdzilem i bylemzadowolony)
morphine to jest kuzwa ciezkie i jak najbardziej podduzy amor i nie do streetu ;/
sirco troche przereklamowana ponoc komus z forum pekla i mial walek bo nie wymienili i wogole
wiec bierz ta P2
( a mi osobiscie siadal jako bik do dirtu/streetu np cowan ze starym bomberem z5 80mm mniam :D )