makrokesz ???

bender666
Kontakt:

makrokesz ???

Post autor: bender666 »

jak ktos pisze o takim rowerze to co to jest do h*** ??

prosze o senowne odpowiedzi na poj**** pytanie <bo pewnie waszym zdaniem te pytanie takie jest> !!
Wplyw gumki recepturki na zycie seksualne ciastka z kremem !
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

lolek :D makrokesh to bik kupiony w super markecie :] taki full najczesciej, 3 sprzychy i takie tam bajery
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Rafał(olsztyn
Kontakt:

Post autor: Rafał(olsztyn »

dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

Według Rafał(olsztyn do makrokashy zalicza się też Kona Stinky...
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

wow. koniacz to makrokesh? nie wiedzialem. ps nic takiego nie zauwaylem ale no matter. spac...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

pewnie że makrokkesh- ciężki, full i jeszcze do tego szpanersko drogi- a to podstawa:))))
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

no te makrokesze ogolnie sa do bani, wszystko nawala i to owiele szybciej niz w porzadnych rowerkach. przy niedolocie nmozesz byc na przykad pewien ze polamiesz amora i taka tam
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

makrokesz mi sie z jednym kojarzy-sztywne amory. za ch** sie nie da ugiąć. kiedyś próbowałem się rzucać na siodełko i nic.
HellboY_
Kontakt:

Post autor: HellboY_ »

heh moj kolega po dlugim sluchaniu moich krytycznych opinii na temat makrokeszy i tak skusil sie na zakup tego badziewia nabyl fulla za 259zl :) no i juz w pierwszy dzien zauwazylem wiele wiele wad np: przednie kolo zalozone okolo 2 cm w bok centra w obydwoch kolach zalozony na odwrot bieznik hamulce na odwrot itp. kolega ma ten rower jakies 2 tygodnie a juz po dwoch dniach jazdy odpadla mu korba oby dwa kola sie poluzowaly pedaly ledwie sie trzymaly stery nabraly luzow ale co tam teraz rower ma gdzies 2 tygodnie i hmm wczoraj koledze rozpadla sie przednia piasta kulki powypadaly na ulice
centra w obu kolach ma juz okolo 1.5 cm w obie strony hamulce juz nie hamuja korba znowu sie luzuje przezutka nie dziala poprawnie itp heh duzo do wymieniania by bylo ale kolega mowil ze jak ten mu sie rozpadnie to kupi drugi taki sam :) bo wg niego te amory fajnie wygladaja chociaz juz po zjechaniu z kraweznika je dobijalem :)

ale niedawno jakos zmienil myslenie jak wsiadl na mojego dragstara heh i powiedzial ze teraz zbiera na takiego

ogolnie odradzam zakupu takich sprzetow lepiej dolozyc i kupic cos pewniejszego np od zaufanej mi firmy author :) nie za drogie i mocne
http://tiny.pl/h9dh - Mój rower
http://tiny.pl/slr - Moje aukcje
ODPOWIEDZ