bop ston...
bop ston...
czesc, chciałem zebyś Cię odpisali mi z sensem poniewaz kumpel zakupił nową ramę - http://www.pinkbike.com/photo/860919/
Jest to nowy Bop, chciał się zapytac co o nieij sądziciie? ....
Szuakłem ale nic nie mogłem znalesc na temat tej ramy!? wydaje mi się dosc fajna. Ma ktos ją? z was? opinie?
Jest to nowy Bop, chciał się zapytac co o nieij sądziciie? ....
Szuakłem ale nic nie mogłem znalesc na temat tej ramy!? wydaje mi się dosc fajna. Ma ktos ją? z was? opinie?
TFR RZĄDZI ! =]
Widziałem ta rame w sklepie rowerowym, wiec nie wiem jak jest z wytrzymałościa, nie znam geometrii ani nic, ale wydaje mi sie ze bop w tym roku wzia sie do roboty i wypuścił wmiare dobre czesci po przystepnej cenie. Wizualnie rama jest OK, mi sie podoba chociaz ja bym wolał Bopa Iguane, która rozni sie chyba tylko malowaniem. Nie wiem jak ta rama sie sprawuje i tez bym był ciekawy, poniewaz moj kolega niedługo bedzie składał rower i własnie sie zastanawia nad Bopem.
http://sstanikk.pinkbike.com/album/Freeride/
wypowiedzi ludzi takich jak Sulring to same bzdury , koels pewnie nigdy na tym niesiedzial i najezdza na ramke chodzi nic o niej nie wie bo poprostu ma inna . ja sam jezdze na tej ramce i jest naprawde neizla idealne konty do 4x , rama do tego niesamowicie wytrzymala i zaprojektowana z głowa , a ze jej cena jest niska to tylko sie cieszyc , ta rame spokojnie mozna porownac do a-ganga wiele sie nierozni . a ramy typy johny bravo , destroyer a zwlaszcza drag to dopiero mega gowno . 100 razy bardziej polecam BOP w tym roku naprawde wypuscil dobra kolekcje . ja sam na tej ramie startuje w zawodach od prawie roku i po 1 nic sie niedzieje a po 2 osiagam na niej dobre miejsca wiec chyba niemoze byc taka zjebana co ?
Faktycznie, Surling przesadził, bo nie sądze żeby te rame spotkał i miał z nią złe przejścia (jeśli jednak tak to sorry)
Ale Ty Kolbi robisz to samo, krytykujesz Johnego Bravo, może na nim jeździłeś ale co takiego się stało z tą ramą ze to "mega gówno"? juz nie mówie o reszcie tanich produkcji, ale JB to dobra konstrukcja, jeszcze nie słyszałem zeby była połamana, była?
Ale Ty Kolbi robisz to samo, krytykujesz Johnego Bravo, może na nim jeździłeś ale co takiego się stało z tą ramą ze to "mega gówno"? juz nie mówie o reszcie tanich produkcji, ale JB to dobra konstrukcja, jeszcze nie słyszałem zeby była połamana, była?
nie mozna zakladac z gory ze jb to mega gowno czy bop to mega gnowno czy drag i tak dalej i tak dalej.. prawda jest taka, jesli chodzi o ramy w okolicach 400zl ze wszystkie są tej samej klasy i niewiele sie roznia z uwzglednieniem:
pointy: bardzo czesto pękają przy glowce są za to tanie i maja poziome haki
dragstary: stare, sprawdzone nawet przy widelcach 150 i wiecej
Johny Bravo: Wytrzymale, swietna geometria
Bop'y: Stosunkowa nowosc ciekawie sie zapowiadająca
i takie jest moje zdanie :)
pointy: bardzo czesto pękają przy glowce są za to tanie i maja poziome haki
dragstary: stare, sprawdzone nawet przy widelcach 150 i wiecej
Johny Bravo: Wytrzymale, swietna geometria
Bop'y: Stosunkowa nowosc ciekawie sie zapowiadająca
i takie jest moje zdanie :)
-
- Kontakt:
Paul za główka za wzmocnieniem kilka razy widzialem polamanego jb.
a tą ramke chcialbym zoobaczyc przejechac sie, ma ze tak powiem ciekawe łączenie tylniego trójkąta z podsiodłową, takie dziwne te rury bardziej bym to zakfalifikowł do xc znaczy tek kształt itp nie spotkałem sie z czyms taki jeszcze. mam nadzieje ze to zrozumiecie mam dziwny tok myslenia i skojarzeniowy:D
a ma to jakies wzmocnienia pod główka? a jak wyglądają haki? jakies filigranowe czy ładne nie budzące podejrzen ze sie połamie?
kollbi wypowiedz zawodnika sponsorowanego:) ale jeździles na wielu ramach ciekawie oceniasz, zoabczymy w praniu:D
a tą ramke chcialbym zoobaczyc przejechac sie, ma ze tak powiem ciekawe łączenie tylniego trójkąta z podsiodłową, takie dziwne te rury bardziej bym to zakfalifikowł do xc znaczy tek kształt itp nie spotkałem sie z czyms taki jeszcze. mam nadzieje ze to zrozumiecie mam dziwny tok myslenia i skojarzeniowy:D
a ma to jakies wzmocnienia pod główka? a jak wyglądają haki? jakies filigranowe czy ładne nie budzące podejrzen ze sie połamie?
kollbi wypowiedz zawodnika sponsorowanego:) ale jeździles na wielu ramach ciekawie oceniasz, zoabczymy w praniu:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/