do ...nędzy-bunny-b-spin!!
do ...nędzy-bunny-b-spin!!
od dwóch mischów usiłuje nauczyć sie bunnego z barspinem az roztarłem sobie zyły pod kostką od korby;/
jestem praworeczny,ale przeplatanke robie lewą, w prawo od razu kręce
jezdze na lewą nogę.moze macie jakieś wskazówki jak sie wybija ć i jak zakrecić kierą( z ktorej reki z ilu w ktora strone) bo mi wychodzi jednynie pół obrotu i czy bunny musi być wysoki
pzdr
jestem praworeczny,ale przeplatanke robie lewą, w prawo od razu kręce
jezdze na lewą nogę.moze macie jakieś wskazówki jak sie wybija ć i jak zakrecić kierą( z ktorej reki z ilu w ktora strone) bo mi wychodzi jednynie pół obrotu i czy bunny musi być wysoki
pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=133257
-
- Kontakt:
ja tam nei wiem...miz awsze wychodzi tylko obrot kiera o 180* no nei mioze raz zrobilem z 300*:P
w sumie tego nie cwicze bo i po co??
ale dobra
ja to robie tak ze wyskakuje najwyzej jak potrafie bunnym i w momecie osiagania punktu szcytu zaczynam krecic dwoma rekami kiera(dzieje sie to juz praktycznie podczas spadania w dol) jak szybko zakrecisz to uda ci sie calego zrobic. aha ja nei lapie kolanami siodelka. jesli nei chcesz lapac kolanami siodla to krec w droga strone niz normalnie bo jest wygodniej:P
nie wiem co ci ejscze napsiac...pocwicz to na jakis wybiciach owiele latwiej jest chociaz trudno kiere zlapac potem:/
pozdro
w sumie tego nie cwicze bo i po co??
ale dobra
ja to robie tak ze wyskakuje najwyzej jak potrafie bunnym i w momecie osiagania punktu szcytu zaczynam krecic dwoma rekami kiera(dzieje sie to juz praktycznie podczas spadania w dol) jak szybko zakrecisz to uda ci sie calego zrobic. aha ja nei lapie kolanami siodelka. jesli nei chcesz lapac kolanami siodla to krec w droga strone niz normalnie bo jest wygodniej:P
nie wiem co ci ejscze napsiac...pocwicz to na jakis wybiciach owiele latwiej jest chociaz trudno kiere zlapac potem:/
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
na poczatku lepiej jest miec wyzej niz najnizej jak sie da siodelko :] ja robie z siodelkiem najnizej jak sie da , ale po wybiciu musze sie "złamać wpół"i dopiero krece - w przeciwnym razie gdy sie nie złamie stopa z przodu jest ułożona poziomo i wtedy koło zahacza mi o czubek buta .
http://www.pinkbike.com/photo/1272512/
www.narzedziowiec.com.pl - rowerowe są !
www.narzedziowiec.com.pl - rowerowe są !