Nowa strona EPICENTRUM [dirt.pl]
Nowa strona EPICENTRUM [dirt.pl]
zapraszam do odwiedzenia i oceniania (w prawdzie nie wszystko jest ale na dniach będzie) nowej wersji teamowej strony EPICENTRUM
WWW.DIRT.PL
WWW.DIRT.PL
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
ehhh, site fajny, tylko zalosne jest jedno:
wchodze do dzialu korb, bo mam zamiar wydac, gruba kase na korbe, [ za jakies 2 tyg ] , szukam jakis roox'ow i RF, patrze sie oo , macie rooxa, wchodze a tu wkrotce:| tak samo z RF, i duuuzoma innymi firmami:| jak nie macie na skladzie to nie dawajcie linkow bo to jest nie na poziomie:|
wchodze do dzialu korb, bo mam zamiar wydac, gruba kase na korbe, [ za jakies 2 tyg ] , szukam jakis roox'ow i RF, patrze sie oo , macie rooxa, wchodze a tu wkrotce:| tak samo z RF, i duuuzoma innymi firmami:| jak nie macie na skladzie to nie dawajcie linkow bo to jest nie na poziomie:|
panowie cały czas gonią mnie terminy czas nie jest z gumy ja musze jesc i spac i nie na wszystko starcza czasu sklep po ukonczeniu strony dirt.pl jakies 2-3 dni bedzie konczony zajmie to pewnie tydzien potem nastepnie powstaną kolejne odcinki hi-story ale nie obijam sie tylko od pół roku cały czas coś robie przy całym serwisie dirt.pl i podserwisach. Od teraz serwis dirt.pl będzie często aktualizowany.
pozdrawiam i zapraszam do częstego odwiedzania
pozdrawiam i zapraszam do częstego odwiedzania
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------