Leci dosc szybko
nie kierujcie sie danymi (jest o wiele wiecej zrodel) z boku mi wyswietla ze jest:
seeds 1 leechers 1
ciekaw jestem czy dobry filmik .....
(byla zapowiedz w bike board albo magazyn rowerowy, zawsze sie myli;p)
mAcieKz Ehh
Wchodzisz na strone www.torrent.com sciagasz program bittornado experimetal (pod wina) instalujsz na kompa nastepnie wchodzisz na link z filmem i naciskasz na napis obok/ wyswietla sie okienko gdzie ma byc zapisany plik wybierasz miejsce docelowe i ok.
Nastepnie trzeba poczekac az polaczy sie z tymi co udostepniaja i zacznie sciagac.
Przed wlaczeniem bittornado wylacz wszystkie firewally i blokady w windowsie, jesli beda jakies blokady to bittornado nie polaczy sie ze zrodlami
wlozyli w film kupe kasy, kupe dobrych riderow, fajne akcje, super ujęcia... ale muzyka... kołysanki. Do tego przez caly film pieprzą coś w tle... Spodziewalem sie czegos innego, jestem zawiedziony
Film jest genialny , zupełnie nie zgadzam sie z groochasem , ROAM przerosł moje oczekiwania, jest świetną kontynuacja i rozwinięciem The Collective. A muzyka ? coz jednym sie podoba drugim nie. Jak dla mnie jest idealna , tworzy świetny klimat. O miejscowkach i poziomie nie pisze bo chyba nie wymagaja komentarza. Polecam!
Film jest nieżły, mi akurat muzyka spasowała, podobna do tej z collectiv... taka klimatyczna =), ale w zasadzie nie ma tam nic nowego, żadnych kurewskich hardkorów, mimo to film ogląda sie bardzo przyjemnie i pewnie obejrze go wiele razy =)
Pozdrawiam
Nie bede sie rozpisywał film jest bdb super ujecia naprawde profesjonalne, jazda to wiadomo, muza kwestia gustu jak dla mnie spoko, tylko jedynie do czego moge sie przyczepic i co wyprowadza mnie z rownowagi ogladajac ten film to te ************ w tle poprostu odechciewa sie ogladania..... bedzie trzeba sie przyzwyczaic ;/
bombari ja uzywam widows media player classica ze sterownikami z windows xp packa.. byl na stronce pjf link;> lub poszukaj filmu because we can tutaj, jest tam tez link do tych sterownikow!:> pozdro:D a co do terranta mnie sie darlo 40min i malme 60% ale qmple zaczal 20min pozniej i po 30min mial juz calosc:)
w stosunku do colectiva to tragedia. Gadanie w tle i dena muzyka(poza ostatnim kawąłkiem) tylko wkurwiaja a nie tworza atmosfere. Film w niektórych momentach jest nawet nudny. Choc fragment z Whistler jest jak dla mnie genialny, wbrew logice podejscie do dirtu słabiutkie, streeto trial Rayna, wiadomo dobry ale w tym filmie wyglada jak by byl wstawiony na odczep sie. jendym słowem dobrze ze niekupiłem słaby film!
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes