kiere mam 62cm, bardziej nie chce skracac.. bardziej sie pochylic nad kiera w locie czy na chama wyginac rece?
co do tego barspina to bardziej podrywac rekami czy sie przechylac do tylu? co zrobic zeby nogi nie bolaly? (siodlo jest bmxowe) lapac kiere ta reka co sie kreci (prawa) czy ta druga? krecic na maksa mocno czy raczej srednio?
TRIKI stritowe - how to...
na bmxie widzialem duzo razy, mtb za duzy jest. chyba chodzilo mu to ze ladujesz 180 na tylnim kole i robisz jeszcze back piwota 180.
co z lapaniem siodla?? chcialbym jeszcze pocwiczyc ale nie moge bo mnie to boli, bez sensu. bardziej lapac "nos" siodla czy opierac sie na tym gdzie sie ono rozszerza?
co z lapaniem siodla?? chcialbym jeszcze pocwiczyc ale nie moge bo mnie to boli, bez sensu. bardziej lapac "nos" siodla czy opierac sie na tym gdzie sie ono rozszerza?
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
-
- Kontakt:
MaxDamageDA rozumiem bez kasku?
ja sie abu uczylem najpier na górke ale nawet nie z baniacza tylko wyciągałem rower hampel i tyle potem z baniacza potem na kanty itd.
barspina najpierw robilem busdrivera dopiero poten pordywalem przód jak umialem krecic kierą, teraz podwójne prawie..a jump frenzy robi potrójne grrrrrrr
fakie to najpierw 1-2 obroty korba i z dnia na dzień coraz wiecej coraz lepsza rózwnowaga trzeba pamietac o ruchcach kierą które mi pomagaja w równowadze.
ucz sie i pozdro./
ja sie abu uczylem najpier na górke ale nawet nie z baniacza tylko wyciągałem rower hampel i tyle potem z baniacza potem na kanty itd.
barspina najpierw robilem busdrivera dopiero poten pordywalem przód jak umialem krecic kierą, teraz podwójne prawie..a jump frenzy robi potrójne grrrrrrr
fakie to najpierw 1-2 obroty korba i z dnia na dzień coraz wiecej coraz lepsza rózwnowaga trzeba pamietac o ruchcach kierą które mi pomagaja w równowadze.
ucz sie i pozdro./
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt: