Parę pytań na temat sprzętu :]
Parę pytań na temat sprzętu :]
Mam pare pytań:
1. Chce sobie kupić amortyzator do dirtu, ale zebym mogl jeszcze na nim w 4x pojeździć. Jeżdze dopiero rok wiec nie wiem czy kupować coś gorszego lub kupować coś lepszego, w razie jakbym rozwalił przez swoją nieumiejętność jazdy zebym sie nie martwił ze wydałem fortunęna amor i go rozwaliłem. . Co proponujecie ? Cena to do ok. 1000zł. Chciałbym zeby był w miarę lekki, na zwykłą oś.
Jeżeli były podobne tematy to sory zazaśmiecanie forum :). Ale jestem leniwy i nie chce mi sie szukać. Jak coś to dajcie linki na podobne tematy.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
PS.
Zawody 10 czerwca Superliga 4x w Sochaczewie!!
1. Chce sobie kupić amortyzator do dirtu, ale zebym mogl jeszcze na nim w 4x pojeździć. Jeżdze dopiero rok wiec nie wiem czy kupować coś gorszego lub kupować coś lepszego, w razie jakbym rozwalił przez swoją nieumiejętność jazdy zebym sie nie martwił ze wydałem fortunęna amor i go rozwaliłem. . Co proponujecie ? Cena to do ok. 1000zł. Chciałbym zeby był w miarę lekki, na zwykłą oś.
Jeżeli były podobne tematy to sory zazaśmiecanie forum :). Ale jestem leniwy i nie chce mi sie szukać. Jak coś to dajcie linki na podobne tematy.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
PS.
Zawody 10 czerwca Superliga 4x w Sochaczewie!!
dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj dj
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Albo może shermana firefly z allegro http://www.allegro.pl/item105931864_man ... _90mm.html
Tylko z tym jest problem bo to na sztywną, ale zmieniasz oś (około 200zł, taka niezła) i masz wypas amorka za niezłą kase.
Tylko z tym jest problem bo to na sztywną, ale zmieniasz oś (około 200zł, taka niezła) i masz wypas amorka za niezłą kase.