SESJA
SESJA
Jak wszyscy jeżdżący studenci wiedzą nadchodzi kolejna kochana SESJA na którą tak czekaliśmy. Zamieszczajcie informacje jak wam idzie.
http://www.endura.pl
-
- Kontakt:
no mi idzie zajeb!scie, w tej sesji to mam tylko 1 egzam, 2 testy i 3 projekty. Dodam ze nie jest to takie latwe bo jestem za granica i wszystko mam po angielsku :)
ale w sumie to luzik(w przeciwienstwie do tego co bylo w Polsce-koszmar!!!!)wiecej imprezuje niz sie ucze :
pewnie znowu bedzie stypa.....
ale w sumie to luzik(w przeciwienstwie do tego co bylo w Polsce-koszmar!!!!)wiecej imprezuje niz sie ucze :
pewnie znowu bedzie stypa.....
-4 egzaminy z calego roku (system polityczny rp, mysl polityczna, wspolczesne systemy polityczne, j.niemiecki)
-1 egzam z semestru (dzisiaj mialem i raczej w plecy :D)
-kilka zaliczen na ocene, jak narazie lajt
wiec ogolnie to mam taki leciutki zapier.dol ale i tak sie imprezki uskutecznia :D
polecam metode 4z....zakuc zdac zapomniec zapić :D sie zawsze sprawdza
-1 egzam z semestru (dzisiaj mialem i raczej w plecy :D)
-kilka zaliczen na ocene, jak narazie lajt
wiec ogolnie to mam taki leciutki zapier.dol ale i tak sie imprezki uskutecznia :D
polecam metode 4z....zakuc zdac zapomniec zapić :D sie zawsze sprawdza
rz | sutken-squad_represent
www.sutkensquad.xt.pl
www.sutkensquad.xt.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mam lenia i nie wiem jak to pojdzie :> i czy w ogole pojdzie... od ponad roku dupa nie ruszylem tylko jakos sie przez to wszystko przeciskalem... no ale na examie mam mikroekonomie, matematyke, podstawy zarzadzania, techniki internetowe i angielski CBE ktory juz w sumie na 5 mam zdany :]
wiec zostaja 3 egzaminy bo TI to banal, z czego matmy na pewno nie zdam. zatem warto skoncentrowac sie na dwoch :] ale tych dwoch tez moge nie zdac bo statystycznie 40% na nich odpada, wiec mam spore szanse ze swoim lenistwem znalesc sie w tych 40% zatem nie warto uczyc sie wcale.
wiec zostaja 3 egzaminy bo TI to banal, z czego matmy na pewno nie zdam. zatem warto skoncentrowac sie na dwoch :] ale tych dwoch tez moge nie zdac bo statystycznie 40% na nich odpada, wiec mam spore szanse ze swoim lenistwem znalesc sie w tych 40% zatem nie warto uczyc sie wcale.
www.trialshop.pl
hujowo , w pierwszym podejsciu zawalilem egzamin z drewna , kolo z transportu , kolo hkis.... czekaja mnie 2 egzaminy ze 6 kol i 2 duze projekty , jakie arkusze z zadaniami , z 5 rysunkow , wypracowanie z etyki ... kurde zebym chociaz jedna rzecz juz zaliczyl to tak lepiej od razu heh
najgorsze drewno , ponoc 0 to pikus byla a pozniej zajebiscie ciezko zaliczyc no ale jak juz ktos pisal do wrzesnia daleko ;]
najgorsze drewno , ponoc 0 to pikus byla a pozniej zajebiscie ciezko zaliczyc no ale jak juz ktos pisal do wrzesnia daleko ;]
www.mm-foto.pl