ROAM

Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

lizzard skin, pokaz mi film kurw.a gdzie jest Hardcore pokaż mi film z muzyka Madballa, H20, SOIA itd. więc co się kurfa czepiasz jak nie masz o tym pojęcia, ta muzyka która jest w tym filmie jest poprostu kurwa beznadziena. BO nie wnosi zednego klimatu.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Czarnuch
Kontakt:

w starszych Krankedach był niestniejacy juz Onminutesilence który ocierał się o HC.
jacecko
Kontakt:

Post autor: jacecko »

Heheh odkryłem dziwna sprawe..... w filmie mozna uniknac beznadziejnego i wnerwiajacego gadania w tle co znacznie umila ogladanie ;) wystarczy film otowrzyc za pomoca Media Player Classic. Przynajmniej u mnie tak jest poniewaz jak otwieram All Playerem to gadanie jest, nie wiem jak bedzie u was ale warto sprobowac
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

mar3k wielkie dzieki za serwer, oby wiecej takich ludzi

a film wypas..
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

faktycznie w media playerze nie gadają !!! Dziwne to jest na maksa jak dla mnie !
Dudi_KrK
Kontakt:

Post autor: Dudi_KrK »

Dla mnie godne uwagi sa sceny w whisler, steve peat i freeridowe jezdrzenie romaniuka z ekipa przy nieco ostrzejeszej nucie ktora jest obca temu filmowi :)
http://www.pinkbike.com/photo/817028/
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

film jak dla mnie genialny. zdjecia na prawde swietne. muzyka razem ze zdjeciami, ktore byly robione np. podczas zachodu slonca, czy we mgle, tworzy niepowtarzalny klimat, który w pelni oddaje piekno tego sportu.

inne filmy moze sa bardziej "hardcorowe", mocniejjsza muzyka. ale to tylko filmy, ktorych tworcy starali sie upchnac jak najwieksza ilosc fajnych trickow i mega akcji na raz, aby zwiekszyc ogladalnosc. te filmy jednak nie oddaja w takim stopniu tego, co sie czuje skaczac np. wielkiego gapa. moim zdaniem roam jest tego dokladnym przeciwienstwem
10/10

>> tracklista
Czarnuch
Kontakt:

fakt bez gadania ogląda się duzo lepiej. Ale bart przy takiej jakości ripu nie wiem jak mozna sie zachwycac takimi detalami jak opisujesz. Wiem bo wiedziałem Colective ripowany a potem na DVD i to jakbys oglądał 2 inne filmny. Wiec trzeba czekac na wersje DVD ew. kupic.
Co do scen to po 3 obejzeniu jednak ta z Whistler jest świetna, tak samo ta z konca z Roamniukiem a wszystko przy dobrej muzyce jednak
gitarowej. Naprawde mozna było dac duzo lepsze kawałki i niekoniecznie jakies mocne.. Pomimo wczesniejszej krytyki wstrzymam się jeszcze do obejzenia na DVD.

Szkoda, że w pełnej wersji nie ma 36tailwhip Darrena. A w trailerku były, pewnie mu się wtedy jeszcze nie udało
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

johny GT spoko;) serwerek do uslug ehhe:> co do filmui:P to sie zdziwilme jak ktos mowil o tych glosach.. bo u mnie nic nie bylo:> no ale odpalalm w media player classicu:D nie no film jak dla mnie lepszy od collectiva:) tamten jakos mi sie srednio podobal.. i po za tym film ma jakis wlasny charakter nie jest taki bardzo komercyjny jak nwd6 chociaz wszystkie te filmy w jakims stopniu sa!:D pozdro
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

czyli jak odpale w media playerze to bede patrzyl jak stary lunna rusza ustami?
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

lizzard king nie wiem jak :P z tymi glosami, ja tam slyszalem tylko doslownie z 2min gadania.. rpzed jazda sama cos bylo i tyle:P jak ktos wlasnie mowil ... a o jakich glosach mowi reszta to nie wiem! :> PiS
lizzard king
Kontakt:

no to ja tez slysze przed jazda, czy jak ktos mowi itd.

nie wiem o jakie glosy im chodzi. ostatnio kolega mi powiedzial, ze sie nakladaja na siebie dwa komentarze ? lol troche.
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Hm, ja ogladam w PowerDVD i mam zarowno gadajace glowy (czyli np. wspomnianego starego Lunna), jak i komentarze przed kazda miejscowka. Fakt, sa one troche sztuczne i sprawiaja wrazenie, jakby byly z filmu dokumentalnego, ale IMHO nie psuja calego klimatu filmu, ktory jest super. Generalnie podoba mi sie w filmie jego wywazenie - znakomite zdjecia (szkoda, ze najlepsze ujecia z trailera troche sie gubia w calosci), niepowtarzalne miejscowki, chyba najlepsi riderzy, a jednoczesnie nie ma "kurewskich hardkorow". Muzyka mi osobiscie odpowiada.

A zeby moja wypowiedz miala jakis sens (bo kogo obchodzi, co mysle o jakims filmie), to dodam jeszcze jedna uwage:

JESLI PODOBA SIE WAM TEN FILM, OBEJRZYJCIE "HALFWAY TO NOWHERE"!!! Nie jest az tak odwalony, ale trzyma podobny klimat, a takze wysoki poziom techniczny - polecam!
lizzard king
Kontakt:

wkurza mnie tez to, ze nie bylo kilku fajnych ujec z trailera.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Film jest przepiękny, prześwietny...nie będę się wywodził na ten temat bardzo, ale przez oglądanie takich produkcji wiem po co jeżdże, wiem co moża dać ten sport i będę dalej jeżdził, choćby dlatego, żeby przeżyć to co oni :O
http://dhcyc.pinkbike.com
pociech
Kontakt:

Post autor: pociech »

Witam,
Gwoli informacji, film mozna bedzie obejrzec na duzym ekranie w krakowskim kinie Kijow 10 czerwca o godz. 18.00. Wjazd 5 zl.

Pozdrawiam.
Live the ride.
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

lepszego filmu rowerowego nie widzialem
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

johny GTpopieram! lepszego nigdy nie widzialem jest super:)

ps. mi w media playerze normalnie jest dzwiek:P
Maciekx
Kontakt:

Post autor: Maciekx »

swietny film ;] swietna atmosfera bez zbednych "hardcorow" jak np w nwd. poprostu swietny
ODPOWIEDZ