ROAM
lizzard skin, pokaz mi film kurw.a gdzie jest Hardcore pokaż mi film z muzyka Madballa, H20, SOIA itd. więc co się kurfa czepiasz jak nie masz o tym pojęcia, ta muzyka która jest w tym filmie jest poprostu kurwa beznadziena. BO nie wnosi zednego klimatu.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Heheh odkryłem dziwna sprawe..... w filmie mozna uniknac beznadziejnego i wnerwiajacego gadania w tle co znacznie umila ogladanie ;) wystarczy film otowrzyc za pomoca Media Player Classic. Przynajmniej u mnie tak jest poniewaz jak otwieram All Playerem to gadanie jest, nie wiem jak bedzie u was ale warto sprobowac
film jak dla mnie genialny. zdjecia na prawde swietne. muzyka razem ze zdjeciami, ktore byly robione np. podczas zachodu slonca, czy we mgle, tworzy niepowtarzalny klimat, który w pelni oddaje piekno tego sportu.
inne filmy moze sa bardziej "hardcorowe", mocniejjsza muzyka. ale to tylko filmy, ktorych tworcy starali sie upchnac jak najwieksza ilosc fajnych trickow i mega akcji na raz, aby zwiekszyc ogladalnosc. te filmy jednak nie oddaja w takim stopniu tego, co sie czuje skaczac np. wielkiego gapa. moim zdaniem roam jest tego dokladnym przeciwienstwem
10/10
>> tracklista
inne filmy moze sa bardziej "hardcorowe", mocniejjsza muzyka. ale to tylko filmy, ktorych tworcy starali sie upchnac jak najwieksza ilosc fajnych trickow i mega akcji na raz, aby zwiekszyc ogladalnosc. te filmy jednak nie oddaja w takim stopniu tego, co sie czuje skaczac np. wielkiego gapa. moim zdaniem roam jest tego dokladnym przeciwienstwem
10/10
>> tracklista
fakt bez gadania ogląda się duzo lepiej. Ale bart przy takiej jakości ripu nie wiem jak mozna sie zachwycac takimi detalami jak opisujesz. Wiem bo wiedziałem Colective ripowany a potem na DVD i to jakbys oglądał 2 inne filmny. Wiec trzeba czekac na wersje DVD ew. kupic.
Co do scen to po 3 obejzeniu jednak ta z Whistler jest świetna, tak samo ta z konca z Roamniukiem a wszystko przy dobrej muzyce jednak
gitarowej. Naprawde mozna było dac duzo lepsze kawałki i niekoniecznie jakies mocne.. Pomimo wczesniejszej krytyki wstrzymam się jeszcze do obejzenia na DVD.
Szkoda, że w pełnej wersji nie ma 36tailwhip Darrena. A w trailerku były, pewnie mu się wtedy jeszcze nie udało
Co do scen to po 3 obejzeniu jednak ta z Whistler jest świetna, tak samo ta z konca z Roamniukiem a wszystko przy dobrej muzyce jednak
gitarowej. Naprawde mozna było dac duzo lepsze kawałki i niekoniecznie jakies mocne.. Pomimo wczesniejszej krytyki wstrzymam się jeszcze do obejzenia na DVD.
Szkoda, że w pełnej wersji nie ma 36tailwhip Darrena. A w trailerku były, pewnie mu się wtedy jeszcze nie udało
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
johny GT spoko;) serwerek do uslug ehhe:> co do filmui:P to sie zdziwilme jak ktos mowil o tych glosach.. bo u mnie nic nie bylo:> no ale odpalalm w media player classicu:D nie no film jak dla mnie lepszy od collectiva:) tamten jakos mi sie srednio podobal.. i po za tym film ma jakis wlasny charakter nie jest taki bardzo komercyjny jak nwd6 chociaz wszystkie te filmy w jakims stopniu sa!:D pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hm, ja ogladam w PowerDVD i mam zarowno gadajace glowy (czyli np. wspomnianego starego Lunna), jak i komentarze przed kazda miejscowka. Fakt, sa one troche sztuczne i sprawiaja wrazenie, jakby byly z filmu dokumentalnego, ale IMHO nie psuja calego klimatu filmu, ktory jest super. Generalnie podoba mi sie w filmie jego wywazenie - znakomite zdjecia (szkoda, ze najlepsze ujecia z trailera troche sie gubia w calosci), niepowtarzalne miejscowki, chyba najlepsi riderzy, a jednoczesnie nie ma "kurewskich hardkorow". Muzyka mi osobiscie odpowiada.
A zeby moja wypowiedz miala jakis sens (bo kogo obchodzi, co mysle o jakims filmie), to dodam jeszcze jedna uwage:
JESLI PODOBA SIE WAM TEN FILM, OBEJRZYJCIE "HALFWAY TO NOWHERE"!!! Nie jest az tak odwalony, ale trzyma podobny klimat, a takze wysoki poziom techniczny - polecam!
A zeby moja wypowiedz miala jakis sens (bo kogo obchodzi, co mysle o jakims filmie), to dodam jeszcze jedna uwage:
JESLI PODOBA SIE WAM TEN FILM, OBEJRZYJCIE "HALFWAY TO NOWHERE"!!! Nie jest az tak odwalony, ale trzyma podobny klimat, a takze wysoki poziom techniczny - polecam!
-
- Kontakt: