OPONY
OPONY
Jestesm ciekawe,ktore opony waszym zdaniem sa najlepsze.Pomoga mi te info. i czytlenikom. Podajcie swoje propozycje, oponki na ktorych jezdzicie i czy sa ok czy nie. Z gory dzieki;)
][)) ][_][ \\// ([]) ][_,
-
- Kontakt:
ziele, co to za pytanie? Różne opony służą do różnych stylów jazdy, w każdym z nich bardziej liczy się co innego. Są gumy na różne warunki nawierzchniowe, więc nie ma czegoś takiego jak opona uniwersalna i idealna.
Jak chcesz cokolwiek sie dowiedzieć to musisz sprecyzować o jaki rodzaj jazdy ci chodzi, bez tego ani rusz.
Jak chcesz cokolwiek sie dowiedzieć to musisz sprecyzować o jaki rodzaj jazdy ci chodzi, bez tego ani rusz.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Na mieście eleganco spisują się Maxxis Holly roller, mam ją już drugi sezon a suka nie chce sie zedrzeć (jeżdże codziennie), żadko łapie gume na tej oponce, kiedyś miałem Continental DIesel 2,5 też wolno się ździera ale ma bardzo miękkieścianki i przy niskim cisnieniu snake lecą jeden za drugim na byle czym, jeździłem też na Tiogach kiedyś ale guma która tam jest użyta zdziera się w warunkach miejsckich z niesamowitą prędkością, opony Duro to samo, te to już chyba oprócz ceny nie mają zalet =P
pozdrawiam
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
OWSZEM,ALE PYTANIE JEST TAKIE.. KAZDY PISZE ZE JEZDZI DH INNY MA OPNY DO STREETU I PISZE ZE JEZDZI DH I MA TAKIE OPONKI JEDEN CO INNEGO I JEZDZI NA INNCYH...Chrabał pisze:ziele, co to za pytanie? Różne opony służą do różnych stylów jazdy, w każdym z nich bardziej liczy się co innego. Są gumy na różne warunki nawierzchniowe, więc nie ma czegoś takiego jak opona uniwersalna i idealna.
][)) ][_][ \\// ([]) ][_,
-
- Kontakt:
maxxis high roller 2.5" dobra i na street i najlepiej na dual ale najlepiej trzyma jak jest nowa tak max do 2mies. bo potem leciutko sie sciera ale to tak jest z kazda. Moim zdaniem do dualu, fr, to jest najlepsza i najtansza panaracer fr bardzo dobra mieszanka gumy i super gruby bierznik na ktorym sie czuje pewnie i dobrze tlumi.