szczeniaki mnie rozwalaja heh...

Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

ale wy glupoty pierdolicie. zostawcie te komputery i jedzcie nakurwiac a nie dyskutowac co kto i jak..
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="Koshal"]ale wy glupoty pierdolicie. zostawcie te komputery i jedzcie nakurwiac a nie dyskutowac co kto i jak..[/quote]

z checia!! tylko daj mi czlowieku chajs brakujacy na piaste (tylko 130zl...)
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

Ej no bez przesady ja mam 15 lat i taki drop to nie ma problem!!! Jak nie ma gdzie skakac to z DRAGMENE-m ze schodow tej a nawet wyzszej wysokosci skaczemy!!!:D:D:D i to jeseszcze na plaski BETON!!!:D:D:D i uest cooool
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

no ciekaw jestem w jakim wieku ten młody zaczynał 8 ,7 może 6 lat to widze że rosna zawodnicy którzy będą występowali na red bull rampage
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

R_O_S_A fajną masz sztunie zrób jakieś foty jak na niej śmigasz, jakoś na stronie DunCon'a ta Tosa Inu mnie się nie podobała cały rowerek na tej ramie (w dodatku białej :)) zajebiście się prezentuje
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

kurva!!! masz 15 lat i jush na tosie śmigasz!!! tesh tak chce i wogule rower wypas
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

nie ma się co dziwić, że tam tak wymiatają bo tam (Kanada) powstała ta odmiana kolarstwa.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
bad

Post autor: bad »

mam 15 lat, zaczynalem od gowna, teraz jezdze na azonie.. jezdze od 2 lat. i dropow takich nie robie, chodz zdaza sie po 2 m..
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

bad , az mnie zastanawia jakim cudem delta jeszcze zyje z tymi black boxami i to 200mm...
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

niestety u nas dzieciaki interesują sie jakąś jebniętą piłką norzną a jak przejeżdzasz przez osiedle i sie gdzieś zatrzymasz żeby odsapnąć po paru akcjach to do ciebie podejda i będą sie patrzec prosto na rower bez słowa aż sie usłyszy zza spelców "ale złom" ,uważają że ich rower z "dwoma amortyzatorami" są lepsze :|
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

WIESZ ADI JA OSTATNIO USLYSZALEM TAKA WYPOWIEDZ NA TEMAT MOJEGO ROWERU A DOKLADNIE PODRUBA Z MARKETU I BRECHT, OGULNIE USMIECHNALEM SIE POD NOSEM ZROBILEM DROPA ZE SCHODOW Z POD SKLEPU I SZCZENY MLODZIEZY OPADLY..... JA TAM MAM NIEZLY POLEW Z TAKICH AKCJI
Local Swinga-Swinga
Stinky
Kontakt:

WOGULE TO Z CZEGO (ADI) W TWOIM PRZYPADKU POLEWALI
Local Swinga-Swinga
GoomiŚ
Kontakt:

Post autor: GoomiŚ »

Trochę to śmiesznie wygląda, bo mniej więcej na wysokości jego siodła w oddali idą kable, ale jakby to przypadkiem nie były kable to można by powiedzieć, że koleś jest do dwóch gumek od gaci przyczepiony;] sasasaaa
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

z tymi pieniędzmi to jest paranoja- może kurde załózmy jakis wielki ogólno polski team żeby dostawać sprzet po atrakcyjnych cenach od sponsorów- bo przeciez to jest po prostu chore- człowiek skłąda i składa popatrzy na ceny to normalnie sie zarąbac idzie. Jak nawet aptrze na bike'i wielu naszych PRO-BIKERÓW co jeżdza sobie po niedzieli na A-gangach itp to mnie aż korci- podejść, zabrac mu to i dac mojego mówiąc że i tak ci to nie portzebne.
Ale z tym teamem to nie głupi pomysł- można by cos kreatywnie pomyśleć
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

bad -mam 15 lat, zaczynalem od gowna, teraz jezdze na azonie.. jezdze od 2 lat"
i to , sorry, ale to właśnie jest według mnie nie fair:)))
nie chciałem nikogo urazić, powiedziałem co czułem
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

ummm..10 footer really really small ,good warmup but like i said really small

niezły opis, co? Kurde....tam z przodu to chyba Monster świeci, co? Przecież jak chłopak waży 45kg to maks.... w ogóle nie dobije amorów - on może se na płaskie spadać

Zastanawia mnie jedna rzecz - te foty wszystkie takie piękne...a ja się qrwa zastanawiam ile było z tego gleb?
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

> z kierownicy (da bomb da bar) bo niby jakaś inna i z ramy (point II) że ma jakś dziwny tył ,takie dzieciaki trzeba tempić
Stinky
Kontakt:

JA TAM MAM POLEW Z TAKICH, NIE ZNAJA SIE WOGULA ALE PRZED KOLESIAMI CHCA BLYSZCZEC WIEDZA
Local Swinga-Swinga
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="KuMiK"]Kurde....tam z przodu to chyba Monster świeci, co? Przecież jak chłopak waży 45kg to maks.... w ogóle nie dobije amorów - on może se na płaskie spadać [/quote]

wiesz mi sie wydaje, ze jak on by spadl z 2metrow na plaskie to by sie odbil od tego roweru heh...

Stinky mozesz wylaczyc capsa? bo wiesz i bez tego ludzie widza co piszesz...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
ODPOWIEDZ