Rama do freeraid

ata_jg
Kontakt:

Post autor: ata_jg »

Schodek czemu ma sie trzymać na kilometry od krossa?? jeździłeś?? pękła ci?? znasz kogoś komu pękła?? <tylko nie mów że słabo wygląda>
Sprzedam sprężyę 850 lbs dł 115 mm,mostek Hussefelt 40mm
Rompek
Kontakt:

Post autor: Rompek »

Chcesz kupic dobra ramke do fr i w miare tanio...recepta na to - nie szukaj w polsce. Ramka nie musi byc nowa, czasem lepiej wyrwac dobra uzywke, ryzyko jest ale co tam...ja sciagnalem z niemiec lekko uzywanego seta Sancia Bullit '03 + Super T '03 wszystko w stanie prawie nowym. Do setu dostalem jeszcze pedaly kony, mostek i siodlo azonica, sztyce titeca stery FSA i korbe + pakiet RaceFace prodigy dh, gdy sprzedalem korbe z pakietem to rama + amor wychodza mnie jakies 2400zl... czyli za sama ramke z damperem ( 5-th element ) dalem gdzies kolo 1200zl a gdyby posprzedawac te wszystkie gratisy ktore dostalem, rama wyszla by mnie pewno gdzies kolo 1000zl a moze i mniej...jakies pytania !?!?
Fakt ze trzeba zaryzykowac bo kupujesz na odleglosc, ale warto bo ceny sie roznia dosc znacznie od tych w polsce. Ja na ta okazje czekalem 3 - 4 miechy ale warto :P
Pozdro.
specjalized
Kontakt:

Post autor: specjalized »

ja na twoim miejscy bym wziął Signa FR albo jakąs sztywną rame
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
koza1717
Kontakt:

Post autor: koza1717 »

-- MR -- pisze:za 900 był na allegro mielec hunter. REplika jakiegos santa cruza.
oto ci chodzi http://www.bikemielec.com/bm_pl/hunter.html
a mysle nad propozycią kony stinky
koza1717
Kontakt:

Rompek pisze:Chcesz kupic dobra ramke do fr i w miare tanio...recepta na to - nie szukaj w polsce. Ramka nie musi byc nowa, czasem lepiej wyrwac dobra uzywke, ryzyko jest ale co tam...ja sciagnalem z niemiec lekko uzywanego seta Sancia Bullit '03 + Super T '03 wszystko w stanie prawie nowym. Do setu dostalem jeszcze pedaly kony, mostek i siodlo azonica, sztyce titeca stery FSA i korbe + pakiet RaceFace prodigy dh, gdy sprzedalem korbe z pakietem to rama + amor wychodza mnie jakies 2400zl... czyli za sama ramke z damperem ( 5-th element ) dalem gdzies kolo 1200zl a gdyby posprzedawac te wszystkie gratisy ktore dostalem, rama wyszla by mnie pewno gdzies kolo 1000zl a moze i mniej...jakies pytania !?!?
Fakt ze trzeba zaryzykowac bo kupujesz na odleglosc, ale warto bo ceny sie roznia dosc znacznie od tych w polsce. Ja na ta okazje czekalem 3 - 4 miechy ale warto :P
Pozdro.
no mozna ale jak dostane paczke a wniej składak albo połamaną maszyne to reklamacji nie ma. :(
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

a to nie jest replika koshmara?
chessmaster
Kontakt:

Post autor: chessmaster »

Koza jak już chcesz koniecznie fulla to według mnie w Polsce najciekawszą propozycją jest hunter z mielca za 1190 plnów bez dampera :)
Ale i tak lepiej bitcha, bo pewniejsze.
Pozdrower
koza1717
Kontakt:

bazmek pisze:mam stinky z vanilla za 1000
gg 7102149
zastanawiam sie nad tym ale zobaczymy który rok bo podobni z 2003 pękały
Rompek
Kontakt:

koza1717 pisze:no mozna ale jak dostane paczke a wniej składak albo połamaną maszyne to reklamacji nie ma. :(
Co racja to racja, ale jak to mi ktos kiedys powiedzial, kto nie ryzykuje ten nie ma.
Czasem warto :D (przez allegro tez ktos Cie moze wychu*** i nic na to nie poradzisz bo takie jest ryzyko kupowania przez neta).Mi nie robilo roznicy czy kupie od kogos z gdanska czy z niemiec...taka sama droga jak bym mial jechac i reklamowac. Jedynym wyjsciem jest kupic cos nowego (chociaz z tym tez roznie bywa) albo uzywke ale od kogos z okolicy, zeby mozna bylo sie przejechac, i dokladnie ogladnac...
Pozdro.
koza1717
Kontakt:

A ta maszyna Dawidka to dobra?? A i stinky uzywany nie będzie za bardzo stary i czy nie rozpadnie sie??? Tak tylko pytam ??:) A i Poszukałem za granicą nowych ram i znalazłem
http://cgi.ebay.de/FR-Freeride-150-Rahm ... dZViewItem

http://cgi.ebay.de/Giant-MTB-Fully-AC-R ... dZViewItem
Ceny jak za nowe dosy tanie
A i czy ktoś zna dobrze nimiecki, i jak myślicie czy jest opcjia np kurierem i sprawdzenia przez odbiorem??
Rompek
Kontakt:

czaju pisze:a to nie jest replika koshmara?
Hunter wyglada dokladnie jak replika santa cruza bullita (wiem bo mam).Ramka rozni sie troche bo ma innaczej zrobione wzmocnienia oraz zdecydowanie rozniaca sie konstrukcja tylniego wachacza z dodatkowym mozna to nazwac "boosterem" pewno dla poprawienia sztywnosci. Praca na pewno byla by niezla (zalezy tylko jaki damper by sie wsadzilo) z 5-th elementem na pewno bylo by super. Pytanie tylko czy dlugo by chodzila i wygladala jak ta na zdjeciach :P (kto wie jak z wytrzymaloscia).
Rompek
Kontakt:

koza1717 pisze:A i czy ktoś zna dobrze nimiecki, i jak myślicie czy jest opcjia np kurierem i sprawdzenia przez odbiorem??
No ten giant calkiem fajny, pisz do goscia po angielsku na pewno sie dogadasz skoro zaznaczyl ze wysyla do europy (watpie zeby z francuzami po niemiecku sie dogadywal :P ) co do wysylki to roznie bywa, ale zadko sie zdaza zeby ktos Ci ramke za pobraniem wyslal (praktycznie nie mozliwe bo gosc za wysylke z pobraniem zaplaci pewno minimum 50E... moja rama przyszla jako paczka ekonomiczna i kosztowala 35E, a nie wiadomo jak sobie licza za pobranie, jezeli w podobny sposob jak poczta polska to moze wyjsc dosc duzo). Mysle ze mogl bys zrobic cos takiego zeby wplacic zaliczke na koszty wysylki, jak dojdzie do niego kaska to wysle za pobraniem na twoj adres (z tego co wiem jak podczas wysylki zaznaczy ze odbiorca moze otworzyc paczke przy odbiorze to bedzie to mozliwe, ale trzeba by jeszcze to sprawdzic)
koza1717
Kontakt:

Dzięki bo przesyłka zwykła wynosi 20E taki pisze a co powiesz o tej drugiej??
Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

no słuchaj koza kona stiky jest nieaktalna juz :) , moja ramkia nie ma zadnych luzów , jezdzona tylko była w enduro jestem 2 włascicielem ja na niej jezdzilem tydzien a teraz sprzedaje bo kupiuje kone stinky i juniora i pare czesci
www.bikes-shop.pl
Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

koza1717 , pisz na gg :P bo cos nie bardzo piszesz ;d
www.bikes-shop.pl
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

ale czy te ceny to kup teraz?? bo mi sie wydaje ze nie :) moze sie myle pozdro
koza1717
Kontakt:

Nie to jest typowa licytacja i wygrywa najwyższa kwota.
koza1717
Kontakt:

Tak wiec kupuje u znajomego na promocji tylko co proszę o konkrety do tych dwóch KROSS FR & CMP MOTO
ODPOWIEDZ