Proponowałbym jednak jakiś amorek ze 130mm skoku jeśli chcesz cos pod lekki FR, a reszta spoko. Jeśli chodzi o pedały, to jeżdżę na nich już drugi sezon, no początku pojawił się luz na lewym, ale po dokręceniu, do teraz nic się z nimi nie dzieje więc myślę że tez mogą być. Tylko piny dokręć
SaLaDrEx co moge powiedziedziec? Wydaje mi się że znasz się troche na sprzęcie i potrafisz ocenic co jest dobre.Rowerek będzie fajny ale ,ja bym wsadził z1 fr3 ,pedały da bomba i inną kiere choćby x-upa (mutha hucka jest jak dla mnie za szeroka) ale to twój rower .
Przepraszam za spama, ale chce żeby poszło w góre.
1. Na Extreme SHOP jest DJ 1 2005 na oś sztywną za 900 zł - opłaca się kupić ten amor gdzie głównym jednym z elementów beda ciezkie stairgapy, hopy, dropy (czy dj to zniesie)?
2. Ow DJ 1 z Extreme, mam rure sterowa docietą - 18 cm - czy wtstarczy tyle dla główki NS Bitcha + Supermoto?
SaLaDrEx jak sięboisz że 100mm skoku to zamało to zawsze można poddać go tuningowi. mi za 60 zł przerobili na 130mm skoku w aytoryzowanym serwisie marzocci-secesja. ale mysle że 100mm da rade. a co do wytrzymałości to napewno da rade.
Eh to juz chyba piaty topic czy dobre. Kup juz obojetnie co bo zawracasz ludziom glowe ;] Kazdy chce spozytkowac pieniadze dobrze, ale ty chyba chcesz przedobrzyc. Z amorow wez pike bo z tych 2 wymienionych praca mu nie dorownuja napewno, a wytrzymalosciowo nie wiele sie roznia.
Z wytrzmałością to chyba jednak gorzej, sporo pieke'ow połamanych, pozatym mało kto ma tego 409 u-turn, co nie swiadczy raczej o jego sile... bo wątpie żeby oem'owy amor dawał rade przy ostrej jeździe.