niestety w sprzętowni tak jest - pojawiają się po paru miesiącach albo i wcale.... ;/ wiem bo sam pare rzeczy zgłaszałem i do tej pory ich nie ma (oprócz jednej) :/
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
Tak samo jak nie ma DC Akity, a ta rame to już ma sporo osob, a są ramy typu Karpiel Armagedon, ktorych w Polsce moze jest kilka ( o ile wogole są, nie wiem)
dieee moze widziales cocka a nie cockera?jestem na 100% pewny ze cockera nie ma nikt-poza osobami testujacymi ramy DC.Ergo-jesli to faktycnzie byl cocker (w co watpie) to byl pod tylkiem testera ;)
dieee moze widziales cocka a nie cockera?jestem na 100% pewny ze cockera nie ma nikt-poza osobami testujacymi ramy DC.Ergo-jesli to faktycnzie byl cocker (w co watpie) to byl pod tylkiem testera ;)
Może zaraz najadą na mnie wielbiciele lekkiego, ale szkoda, że Cock odszedł z oferty...Nie powiem nic o Cockerze, bo zielonego pojęcia nie mam, ale tak je przyrównując do siebie to na pierwszy rzut oka wygląda on raczej 'cienko?' przy poprzedniku :>
wojtek1506 jak ci MAX wdupi to bedziesz mial ! KARPIEL TO PRZECIERZ najlepsza rama jaka mozna sobe wyobrazic a kto by sie tma przejmowal jaka dc akita??:|