Witam mam problem z tą grą. jest jedna taka mmisja w którwj Max napisł sie whisky z valikria mi musi znalezc cos tam i chodzi jakby po takim labiryncie chodze juz od 30 minut i nic znalazłem tylko jeden pokuj ale w nim tez nic nie ma moze wie kto cos jak to przejsc chodzi mi o Max Payne 1.Z góry dzieki za sensowne odpowiedzi
hehe... da się przejść i pierwsze zwidy i potem drugie :) w pierwszych denerwujace było po wydostaniu się z labiryntu te "strugi krwi" po których trzeba było doskoczyć do kołyski... ale da się zrobić !
Paul ma chyba rację i trzeba iść cały czas w lewo. Nie pamiętam bo chyba z 3 lata temu grałem :] Max Payne 2 też niczego sobie ale już nie taki fajny jak jedynka ;]
A ja potem narzekam, ze te wszystkie gry teraz takie latwe robia ;/
P.S. Luknijta w co bedziemy sobie grac juz niedlugo ;) Gdyby wszyscy ludzie na swiecie inwestowali w kompy to juz bysmy mieli taka grafe, a narazie niestety pol polski nadal leci na jakichs duronach z gf mx ;/
MaxDamageDA pisze:
P.S. Luknijta w co bedziemy sobie grac juz niedlugo ;) Gdyby wszyscy ludzie na swiecie inwestowali w kompy to juz bysmy mieli taka grafe, a narazie niestety pol polski nadal leci na jakichs duronach z gf mx ;/
Że ty masz to nieznaczy, że wszyscy mają na inwestownie w GTX7950, sam zasilacz który udźwignie taką karte kosztuje więcej niż moja grafika ( na którą nie narzekam nawiasem mówiac :P ) .
MaxDamageDA nie kazdy ma kase na jakis super sprzet! A co do Max payne to trzeba isc na placzem dziecka ..Ta gra jest prosta tylko trzeb a dobrze sluchac dzwieku w glosnikach!! :)pozdro