[ Bytom ] czerowony cocaine
[ Bytom ] czerowony cocaine
Witam
dzisiaj okolo 17.00 ukradli kumplowi rower w naszym parku rower jest bardzo charakterystyczny czerowna rama i pomaranczowe szprychy bardzo prosze o rozgladanie sie
Rama - Leader Fox Cocaine 14`
Widelec - MARZOCCHI DIRT JUMPER I ,110 mm SKOKU
Suport -TRUVATIV
Piasty - NOVATEC PRZOD NA QRZO
Korby -TRUVATIV HUSSEFELT
Napinacz -TRUVATIV
Tylna przerzutka - SHIMANO DEORE XT
Manetki -SHIMANO DEORE
Kierownica - TIOGA DH
Mostek -ZOOM
Hamulce - TARCZOWE ,HYDRAULICZNE,HAYES NINE PRZOD 200mm,TYL 160mm
Siodlo -TIOGA
Opony -TIOGA
a Tu zdjecie
http://img125.imageshack.us/img125/2437 ... tti3mf.jpg
dzisiaj okolo 17.00 ukradli kumplowi rower w naszym parku rower jest bardzo charakterystyczny czerowna rama i pomaranczowe szprychy bardzo prosze o rozgladanie sie
Rama - Leader Fox Cocaine 14`
Widelec - MARZOCCHI DIRT JUMPER I ,110 mm SKOKU
Suport -TRUVATIV
Piasty - NOVATEC PRZOD NA QRZO
Korby -TRUVATIV HUSSEFELT
Napinacz -TRUVATIV
Tylna przerzutka - SHIMANO DEORE XT
Manetki -SHIMANO DEORE
Kierownica - TIOGA DH
Mostek -ZOOM
Hamulce - TARCZOWE ,HYDRAULICZNE,HAYES NINE PRZOD 200mm,TYL 160mm
Siodlo -TIOGA
Opony -TIOGA
a Tu zdjecie
http://img125.imageshack.us/img125/2437 ... tti3mf.jpg
http://www.pinkbike.com/photo/823122/
-
- Kontakt:
Charakterystyczna bestia ;]. Znajdzie sie, przynajmniej kola na 100% gdzies wyplyna. Kumpel ma gdzies zapisany/pamieta numer ramy?
W sumie jestem z Zamoscia, ale moge sie rozejrzec po gieldzie, ostatnio byl u nas rower skrojony gdzies spod Wawy (Merida Kalahari 590)... A nuz bedzie?
Pozdrawiam i zycze znalezienia rowerka :).
W sumie jestem z Zamoscia, ale moge sie rozejrzec po gieldzie, ostatnio byl u nas rower skrojony gdzies spod Wawy (Merida Kalahari 590)... A nuz bedzie?
Pozdrawiam i zycze znalezienia rowerka :).
-
- Kontakt:
kurwa mać co za kraj! koleś nowy był w "branży" nawet poznać go niezdarzylem :/
tez kiedys mi zajebali rower i wiem ze to ****** uczucie
bede sie rozgladal (najczesciej to w centrum) bo przejezdzam tam 2x dziennie a jak spotkam kogos na tym baju to zrzuce zbutuje a sztyce w jaja wpierdole na wylot az mu przejdzie!
miejmy nadzieje ze sie znajdzie
tez kiedys mi zajebali rower i wiem ze to ****** uczucie
bede sie rozgladal (najczesciej to w centrum) bo przejezdzam tam 2x dziennie a jak spotkam kogos na tym baju to zrzuce zbutuje a sztyce w jaja wpierdole na wylot az mu przejdzie!
miejmy nadzieje ze sie znajdzie
http://i2.photobucket.com/albums/y49/Bikekrolik/IMG_6407.jpg
Buahahaha, leze! Rower jest! A wiecie jak go znalazlem? :D Siedze sobie w domu, nagle dzwoni do mnie przyjaciel xD i mowi: Czesc Yaku, Twoj rower stoi w Adventure (taki sklep rowerowy) i jacys kolesie chca go sprzedac xD. NO to ja juz tam zapieprzam, dzwonie na policje, wzywam patrol, obstawiam sklep, wchodze, a tu jakich 2 debili stoi ^^ A za nimi moj bike :]. Najwiekszy LOL to to, ze kupilem bike`a w tym sklepie, a oni chcieli go tam sprzedac xD Dresy chyba poszli siedziec na jakis rok (a nich se posiedza) i opienie w miescie maja taka, ze az mi ich zal xD.
A tak pozatym:
Dziekuje wszystkim, ktorzy zaangazowali sie w ta akcje, pomagali, szukali. Serdecznie dziekuje.
Wiec na dzisiaj macie dawke debilizmu, ktory powoduje dobry humor! Buahah xD
A tak pozatym:
Dziekuje wszystkim, ktorzy zaangazowali sie w ta akcje, pomagali, szukali. Serdecznie dziekuje.
Wiec na dzisiaj macie dawke debilizmu, ktory powoduje dobry humor! Buahah xD
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Teraz rada dla Was: NIe czekajcie na zbawienie, tylko od razu reagujcie czyli:
1. Dzwonicie na policje
2. Jak juz przyjedziecie z patrolu to mowicie kumplom, ktorzy maja uklady w dzielnichach, ogolnie wszystkim.
3. Obejsc wszystkie sklepy rowerowe, powiadomic o kradziezy i zostawic nr kontaktowy, zeby w razie czego dzwonili
4. Obstawic rejon poprzez znajomosci z bylmi policjantami.
5. Dowiedziec sie wszystkiego o melinach w danym miescie.
6. Sprawdzac lombardy,komisy,allegro,ebay i wszystkie aukcje oraz powiadomic gieldy.
A najwazniejsze! NIE OLAC TEGO, ZE ZWINELI ROWER BO TO WTEDY MASZ 0% ZE SIE ZNAJDZIE
Pzdr!
1. Dzwonicie na policje
2. Jak juz przyjedziecie z patrolu to mowicie kumplom, ktorzy maja uklady w dzielnichach, ogolnie wszystkim.
3. Obejsc wszystkie sklepy rowerowe, powiadomic o kradziezy i zostawic nr kontaktowy, zeby w razie czego dzwonili
4. Obstawic rejon poprzez znajomosci z bylmi policjantami.
5. Dowiedziec sie wszystkiego o melinach w danym miescie.
6. Sprawdzac lombardy,komisy,allegro,ebay i wszystkie aukcje oraz powiadomic gieldy.
A najwazniejsze! NIE OLAC TEGO, ZE ZWINELI ROWER BO TO WTEDY MASZ 0% ZE SIE ZNAJDZIE
Pzdr!