Pytanko o damper do chupacabry

login_zone
Kontakt:

Pytanko o damper do chupacabry

Post autor: login_zone »

mam chupacabre jak wyglada kazdy wie w razie czego moge wyslac foto ale pytanie jest takie:jesli mam zamontowany obecnie damper o dl 260mm w najdalszej dziurze w ramie to jakbym zamontowal sobie 241mm np swingera 6 (bo dluzszych nie ma) w najblizszej dziurze to skok wzroslby,zmniejszylby sie czy pozostalby bez zmian?:)licze na fachowe porady zaznaczam ze nie ma dluzszych damperkow u nas chyba Avy ktory kosztuje ponad 2000zl :P
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

hahaha taki uroku chupy, kolega tez ma ten problem, romic juz wysiada a luzy są takie że rama rusza się nie uginając dampera:)
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
login_zone
Kontakt:

taaa wiem bo jest jeszcze jedna chupa w krk:] luzy tez mialem jak cholera ale wymienilem wszystkie lozyska i chodzi super teraz tylko damper to kupa:]nie mam pojecia czy taki patent z krotszym by przeszedl a tez troche ryzkowne jest experymentowac w ciemno:P mam nadzieje ze jeszcze ktos ma jakies porady ;-)
login_zone
Kontakt:

kurka czy na tym forum sa jacys ludzie ktorzy potrafia cos poradzic a nie tylko jechac ever`a ?:P max mial mi pomoc ale zamilkl i nie wiem co sie z nim stalo(?) wyjechal?:)
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Przepraszam Cie bardzo, ostatnio w domu tylko spie i nawet na jedzenie nie mam czasu, mam teraz jeszcze zaliczenia - jak tylko wszystko pozdaje to w weekend wszystko ci zrobie i wysle mailem
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
login_zone
Kontakt:

ok spoko nie ma sprawy:)dobrze ze sie odezwales.w weekend co prawda juz wyjezdzam do anglii do roboty ale przez kafejke bedziemy sie kontaktowac bo jestem zainteresowany kupnem tlumika od Ciebie jak cos :]
login_zone
Kontakt:

hello?? max zyjesz?? bo dalej nie mam maila z odpopwiedzia na temat tlumika :(
Sprzedam damper ROMIC DOUBLE D 240mm / 75 mm - 990 zl!!!
ODPOWIEDZ