Pomysły na rowerowy tatuaż.....
-
- Kontakt:
PAMIĘTAJ ZE ROBISZ GO NA LATA !!!!
/dziś CIę kręci rower a jutro sadzenie kwiatków /
...jeśli koniecznie chcesz go zrobić to poproś najpierw kolesia aby przekalkował wzór na miejsce docelowe flamastrem.... i ponos to dwa dni !!! zobacz czy pasi,lepiej tak niż dziarać łapę chłąmem....i zastanawiać się po ochłonięciu...
/dziś CIę kręci rower a jutro sadzenie kwiatków /
...jeśli koniecznie chcesz go zrobić to poproś najpierw kolesia aby przekalkował wzór na miejsce docelowe flamastrem.... i ponos to dwa dni !!! zobacz czy pasi,lepiej tak niż dziarać łapę chłąmem....i zastanawiać się po ochłonięciu...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
wiecie wy tak gadacie ze na ce zycie a tatuaz mozna usunąć..:D
laser w łape i kliniki to robią, nie mówie o kosztach i o tym jak to potem wygląda ale usunąc mozna.
pozatym po śmierci tatuaz sie rozkłada:)
ja sobie zrobie tak czy tak ale nie teraz tak jak pisalem jeszcze nie:)
pozdr.
laser w łape i kliniki to robią, nie mówie o kosztach i o tym jak to potem wygląda ale usunąc mozna.
pozatym po śmierci tatuaz sie rozkłada:)
ja sobie zrobie tak czy tak ale nie teraz tak jak pisalem jeszcze nie:)
pozdr.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
jea ;d wiec rob tatuaz ja widziałem jak kolo był na 0 ogolony... i miał pajeczyne na głowie a pajak mu do ucha wchodził;d sasa;d
a widziałem raz smoka na plecach ze jak sie ruszało łopatkami to on machał skrzydłami;d wiec fajnie jest ale usun to potem:)
a widziałem raz smoka na plecach ze jak sie ruszało łopatkami to on machał skrzydłami;d wiec fajnie jest ale usun to potem:)
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
-
- Kontakt:
zawsze mozesz sobie zrobic z hininy czy jak to sie tam nazywalo, na probe, a jak ci przytpasuje to robisz normalny.Francuz pisze:Mi sie spodobal tatuaz jednego z kolesi z NWD6 co na plecach ma swoje nazwisko :) jakby sie tatuaze latwo sciagalo to moze bym sie skusil na takic cos :) a tak to freeride to mozna zrobic na kazdym z palcow :) jak Ozzy czy bracia Blues :)
Chociaz nie wierze ze jestes w stanie przyzwyczaic sie do tatuazu po kilku tygodniach noszenia sztucznego.
Ale sprobowac zawsze warto.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tatuaze ktore zchodza po miesiacu czy 2 to lipa dla dzieci. z reszta jaki to tatuaz... gadanie ze sie znudzi itd jest bez sensu. to jest na cale zycie i jak sie na to decyduje trzeba byc pewnym. ja swoj 1 tatuaz planowalem ok 4 lat, tzn wzor mialem tylko z kasa zawsze lipa byla... duzo osob mowi ze za 30 lat ci sie to moze nie podobac. a spojzec na to z innej strony, teraz sie podoba, za 30 lat i tak bede stary i brzydki. z praca bywa roznie. najlepiej tatuowac miejsca, ktore sa widoczne tylko wtedy gdzie chcemy... i jak sie decyduje to na tym nie oszczedzac. nie robic steplow tylko duze tatuaze zeby robily wrazenie. takie moje zdanie.
tatuaze ktore zchodza po miesiacu czy 2 to lipa dla dzieci. z reszta jaki to tatuaz... gadanie ze sie znudzi itd jest bez sensu. to jest na cale zycie i jak sie na to decyduje trzeba byc pewnym. ja swoj 1 tatuaz planowalem ok 4 lat, tzn wzor mialem tylko z kasa zawsze lipa byla... duzo osob mowi ze za 30 lat ci sie to moze nie podobac. a spojzec na to z innej strony, teraz sie podoba, za 30 lat i tak bede stary i brzydki. z praca bywa roznie. najlepiej tatuowac miejsca, ktore sa widoczne tylko wtedy gdzie chcemy... i jak sie decyduje to na tym nie oszczedzac. nie robic steplow tylko duze tatuaze zeby robily wrazenie. takie moje zdanie.