Witam
Kupilem wlasnie DJ III 05' no i mam pytanko czy to normalne ze jak go sie ugina to tak dziwnie strzela no i drugie pytanie czy on jest pomalowany na czarny mat czy na polysk
Pozdrawiam
Myślę że Dirt Jumper III to dobry amor przedewszystkim do dirt i streetu. Do freeridu się mało nadaje ale nawet daje radę :-)
Dwu metrowe dropy spokojnie wytrzymuje.
ok, wykorzystuje 99% skoku :) smar byl 0,5mm przed korona ale dobicia nie poczulem :) gorszy bo nie ma tlumiaenia, ktore nie jest potrzebne wcale w dircie i streecie :) no i trzeba go czyscic raz w tygodniu... polecam tego amora, bo jezdzi sie super a uzywki sa za 300
Prenrzyk jednemu moze wytrzymac dropa 3m a drugiemu moze pojsc na 2m. wszystko zalezy jaką masz technike, wiadomo ze jak bbedziesz nakurwiał na płasko to długo nie potrzyma ale jak wszystko z rozsadkiem to bedzie Ci słuzył i słuzył az pierdyknie korona :D
>maNS1< a czemu ma korona pęc? w roku 2005 została ta wada zlikwidowana, a ogólnie dj jest ok, spręzyny mozna dac w rurke termokurczliwą i juz nie bedzie "klekotac" ;)
o5 nie pęka na koronie tylko na macdonaldzie ;) Sam mam model o4 i polecam, chciaż różnie bywa. Jak chcesz jeździć w dircie to będzie ok. jak freeride to też, ale trzeba uważać. Mój po glebie jest krzywy i zasakrował mi piastę :/