www.mbike.pl/duro.jpg
Jak myślicie czy w nowym sezonie zrobi taką samą kariere (popularność), jak aktualnie dostępny.
Cena bedzie troche wyższa,
Z tego co widać posiada regulacje tłumienia.
napewno zrobi, przeciez suntoura nie interesuje to co ty o nim myslisz (o duro) tylko TO CZY GO KUPISZ. a kupi go wpizdu osob jak co roku, z powodow wiadomych dla wszystkich (no moze prawie, pozdro ever)
już widze korone z Rux-a i booster jak w Rux... :/ Z tego roku Duro jeszcze mógłbym kupić (ale na razie kasy nawet na to nie mam...:|), ale tego na 2007 nie kupie! Nawet jakby pracował jak marzocchi.
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
Magic pisze:już widze korone z Rux-a i booster jak w Rux... :/ Z tego roku Duro jeszcze mógłbym kupić (ale na razie kasy nawet na to nie mam...:|), ale tego na 2007 nie kupie! Nawet jakby pracował jak marzocchi.
Rozumiem, ze lans i tak dalej, ale co jest nie tak z Ruxem?
a wlasnie ze niekonicznie. Wyobraz sobie ze czesto mozna kupic cos tanszego, co bedzie lepiej dzialac:) ale fakt ze czesto jest odwrotnie:) mialem tu raczej na mysli fakt oceniania danego sprzetu po cenie :)
mi sie wygląd nie podoba ale jesli poprawili pracę to czemu nie? jako amorek dla początkującego uważam ze to dobry pomysł.
byle by ta korona i booster sie nie łamały jak w modelu z poprzedniego roku to spoko