Jak zgrubnąć?
<lol> jak jestes chudy to dobrze jedz duzo (ale nie wpierdalaj slodyczy itp. bo to nie ma sensu) zacznij cos cwiczyc, niekoniecznie silownia bo po co. jakies pompki brzuszki duzo sportu i jakos sie "wyprofilujesz" ;] ja tez jestem chudy 178cm i 64 kg i nie narzekam.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132
no ja mam 188 i 71kg wazylem 23 kwietnia jak trafilem do szpitala po wyjsciu ze szpitala w czwartek 68:P nic prawie nie jadlem teraz wazne 77kg:P ale caly czas siedze w domu przed kompem i tylko do szkoly autobusem i 50m na przystanek:) na biku dzis po duzym pokoju troche smigalem bo nie moglem wytrzymac:P kiedys tez chciales przytuc jadlem i jadlem i nic!:/ a teraz jebie mnie to i o!:P
Jak masz w genach zapisane że masz być szczupły to niech tak bedzie!!! poco komu duża waga przy śmiganiu na biku ?!! im jesteś cięższy tym większe są obciążenia na stawy przy skakaniu,więc szkoda sobie szkodzić. nadodatek równiesz twój bike też to odczówa,następuje szybsze zmęczenie materiału i ciągle musisz coś wymieniać :(( ja widze to po moim bracie który ma ponad 190cm i waży 90kg,nawet jak ma fulla to musi wymieniać oleje,spręzyny w amorach bo wszystko jest dlaniego zamiękie. Ja jestem leciutki i mi to już nie przeszkadza a bardzo często pomaga:)) moge zaliczać niezłe loty na gorszym sprzecie bez jego uszkadzania!! (oczywiśćie technika też się liczy)