Nowy Amortyzator Duro 2007
dziwne... bo nie moge znalesc tego nigdzie w sieci... skad wy macie to zdjecie? wprawna reka w photoshopie z ruxa mozna zrobic duro na 2007 ;)
troche tzn ile mniejwiecej trzeba bedzie za to zaplacic?mbike pisze: Cena bedzie troche wyższa,
na świecie nie ma złych ludzi, tylko czasem wina brak... [url]http://tiny.pl/tds8[/url]
Jozan mi to on pika wogole nie przypomina... co do ciemnych lag- lepsze niz te czarne przynajmniej anoda nie bedzie schodzic...
nie spodziewalbym sie pozatym amorka za zapewne ok 500zl na sztywna os. choc byloby milo... :)
trzeba poczekac i zobaczyc prace- po wygladznie nie wywnioskujemy nic. poza tym mogliby dac lepsze uszczelki ...
nie spodziewalbym sie pozatym amorka za zapewne ok 500zl na sztywna os. choc byloby milo... :)
trzeba poczekac i zobaczyc prace- po wygladznie nie wywnioskujemy nic. poza tym mogliby dac lepsze uszczelki ...
co cie nie zabije to wzmocni
A ja go kupie :D i mam was gdzies heh, zrobilem w moim duro tuning i chodzi pieknie mozna porownywac z marzoocchi naprawde pracuje swietnie ale porownajcie sobie ceny, jedyne co bym zmienil w duro to wlasnie korone i buster aby byl bardziej sztywny. Uwaga na lansiarzy na duro <rotlf>
[url=http://i18.tinypic.com/2cr7j3p.jpg[/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moje Duro po porzadnym serwisie i tzw. tuningu dzialalo DUUUZO lepiej od jakiegos MZ Compa i calkiem porownywalnie do DJ3. Ostatnio mialem tez okazje ujezdzac pare tygodni EXR-a 2002 (wiec praca typowa dla Marzocchi, bo to to samo, co MX Comp Coil, tylko bez regulacji tlumienia) i prawde mowiac, dzialanie Duro bardziej mi odpowiadalo...
Jasne, z prawdziwymi amorami (>1000zl) nie da sie zbytnio porownac, ale IMHO nawet, gdyby Duro kosztowalo 2 razy tyle, co teraz, oplacaloby sie je kupic.
Jasne, z prawdziwymi amorami (>1000zl) nie da sie zbytnio porownac, ale IMHO nawet, gdyby Duro kosztowalo 2 razy tyle, co teraz, oplacaloby sie je kupic.
-
- Kontakt:
Qrde od kąd suntour zaczął robić amory niby do skakania to caaaaały czas można czytać dokładnie to samo na tym forum :P Dawniej był ns i dokładnie to samo, jedni że to gówno i marcoki lepsze, a drudzy że suntour jest tani i da sie go zrobić tak żeby był super. Co by nie mówić i jedni i drudzy dobrze myślą, a konflikt jest nie do zakończenia :P
Natomiast nie rozumiem ludzi, którzy myślą jaki amortyzator lepiej WYGLĄDA. Ja tam sam mam delte i mój rower nie wygląda zayebiście. Na superlidze dostałem nawet nagrode za "najbardziej złomiarski sprzęt" jednak co ważne to on DZIAŁA i to konkretnie. Dla mnie zaletą jest, że mój rower nie rzuca sie tak na oczy i nie wygląda jak w pełni profes machina bo przynajmniej mniej sie boje o to że mógłby mnie ktoś namierzyć i go zawinąć.
Pozdr dla lanserów :P
Peace
Natomiast nie rozumiem ludzi, którzy myślą jaki amortyzator lepiej WYGLĄDA. Ja tam sam mam delte i mój rower nie wygląda zayebiście. Na superlidze dostałem nawet nagrode za "najbardziej złomiarski sprzęt" jednak co ważne to on DZIAŁA i to konkretnie. Dla mnie zaletą jest, że mój rower nie rzuca sie tak na oczy i nie wygląda jak w pełni profes machina bo przynajmniej mniej sie boje o to że mógłby mnie ktoś namierzyć i go zawinąć.
Pozdr dla lanserów :P
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452