mudBrothers - obóz rowerowy Zakopane!!!!
mudBrothers - obóz rowerowy Zakopane!!!!
Wyjazd rowerowy z mudBrothers!!
W dniach 1-10 sierpnia organizujemy wyjazd rowerowy do królestwa polskiego freeridu - Zakopanego!! Znajduje sie tam kilka trasek FR, techniczne north shory, step up'y, gapy, dropy, zjazd i wszystko, czego potrzeba do pełni szczescia:) Jeżeli nie będziesz czuł się na siłach, wszystko można objechac - traski dobre są dla każdego... generalnie im szybciej jedziesz, tym trudniej:) Polecamy, bo jest to bez wątpienia najlepsza polska miejscówka do jazdy!!
Koszt wyjazdu to 900zł
W cenie znajdują się noclegi w komfortowych pokojach (TV SAT i łazienka w każdym), genialne jedzienie w karczmie, która znajdować się będzie pod nami, oraz wyjazdy na Gubałówkę:) Niestety dojazd do Zakopanego będziecie musieli zorganizować we własnym zakresie, no i można wziąć też troche kasy na własne drobne wydatki.
Zostanie również rozegrany konkurs skoków z cennymi nagrodami :)
Ponadto zapewniamy darmowy, profesjonalny serwis oraz doskonalenie umiejętności pod okiem starych wyjadaczy:) Jest 16 miejsc i będą 2 grupy po 8 osób. Jedną bedzie opiekował sie Gary, a drugą Chudy - można sobie którąś wybrać:P Płatność albo z góry, albo zaliczka 300zł a reszta na miejscu.. jak wolicie Zgłoszenia i pytania prosze kierować na maila: gary-dh@o2.pl lub telefon: 500 01 04 06.
Obowiązkowe minimum ochraniacze na nogi i kask integralny!!
W dniach 1-10 sierpnia organizujemy wyjazd rowerowy do królestwa polskiego freeridu - Zakopanego!! Znajduje sie tam kilka trasek FR, techniczne north shory, step up'y, gapy, dropy, zjazd i wszystko, czego potrzeba do pełni szczescia:) Jeżeli nie będziesz czuł się na siłach, wszystko można objechac - traski dobre są dla każdego... generalnie im szybciej jedziesz, tym trudniej:) Polecamy, bo jest to bez wątpienia najlepsza polska miejscówka do jazdy!!
Koszt wyjazdu to 900zł
W cenie znajdują się noclegi w komfortowych pokojach (TV SAT i łazienka w każdym), genialne jedzienie w karczmie, która znajdować się będzie pod nami, oraz wyjazdy na Gubałówkę:) Niestety dojazd do Zakopanego będziecie musieli zorganizować we własnym zakresie, no i można wziąć też troche kasy na własne drobne wydatki.
Zostanie również rozegrany konkurs skoków z cennymi nagrodami :)
Ponadto zapewniamy darmowy, profesjonalny serwis oraz doskonalenie umiejętności pod okiem starych wyjadaczy:) Jest 16 miejsc i będą 2 grupy po 8 osób. Jedną bedzie opiekował sie Gary, a drugą Chudy - można sobie którąś wybrać:P Płatność albo z góry, albo zaliczka 300zł a reszta na miejscu.. jak wolicie Zgłoszenia i pytania prosze kierować na maila: gary-dh@o2.pl lub telefon: 500 01 04 06.
Obowiązkowe minimum ochraniacze na nogi i kask integralny!!
Wstępnie rezerwuje tutaj 3 miejsca - grupa jest mi obojętna :) No i pytania zasadnicze takie są : (sorry, że nie na maila, ale kompa mam w częściach, a na laptopie nie zalożyłem sobie konta :) ) czy trzeba być pełnoletnim ? ? Czy jest to organizowane w zmowie z jakimś biurem, czy na własną reke ? Gdzie mniej więcej mieści się lokum i jakie to są pokoje (3-4 os )...
Jestem zainteresowany ... a zapewne głównym warunkiem będzie to, czy od 15-30 czerwca nie rozwale się i sprzętu w szczawnicy :D a od 5-14 w Krk i Myślenicach...
Pozdrawiam!
sudi
Jestem zainteresowany ... a zapewne głównym warunkiem będzie to, czy od 15-30 czerwca nie rozwale się i sprzętu w szczawnicy :D a od 5-14 w Krk i Myślenicach...
Pozdrawiam!
sudi
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
no wiec tak... w tym roku organizuje to tak eksperymentalnie i na wlasna reke, zeby sprawdzic co i jak, a od przyszlego roku natomiast bedziemy robili najprawdopodobniej po 3-4 turnusy razem z biurem podrozy i juz w pelni profesjonalnie:) ubezpieczenia niestety nie ma.. osoby niepelnoletnie jak najbardziej moga jechac, ale wymagam wowczas pisemnej zgody rodzicow a od ponadto kazdego uczestnika oswiadczenia, ze jedzie na wlasna odpowiedzialnosc (jak juz wczesniej napisalem, wszystko organizuje samemu i w tym roku niestety bez ubezpieczenia.. dlatego tez nie jest to 'oboz', tylko 'wyjazd' :)). lokum miesci sie 2km od samego centrum i 500m od trasy.. tak wiec polozenie bardzo dobre:) wszystkie pokoje sa 4-osobowe. tutaj macie przykladowe fotki: http://www.mud-brothers.com/pub/zakopane/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a może tak wiecej info o położeniu tras :) jak dojechać etc. bo może byśmy z bratem wpadli "pooglądać". jako, ze mieszkamy w okolicach zakopanego (w lecie) ale nie mamy pojęcia, gdzie takie trasy mogą byc :).
pozdro.
pozdro.
filmy rowerowe do zassania:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?p=494716#494716
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?p=494716#494716
rosa a ja mam niemile doswiadczenia z toba :)
crapp trasy biegna przez las, wzdloz polany szymoszkowej (po prawej stronie patrzac z dołu). niestety sa troche ukryte, wiec najlepiej szukajcie podchodzac od dolu, bo wjazdu od gory raczej na bank nie znajdziecie:) a juz najlepiej bedzie jak umowicie sie z jakimis miejscowymi, ktorzy moga was oprowadzic:)
crapp trasy biegna przez las, wzdloz polany szymoszkowej (po prawej stronie patrzac z dołu). niestety sa troche ukryte, wiec najlepiej szukajcie podchodzac od dolu, bo wjazdu od gory raczej na bank nie znajdziecie:) a juz najlepiej bedzie jak umowicie sie z jakimis miejscowymi, ktorzy moga was oprowadzic:)
też bym jechał, ale nie mam kasy :P
A co do Garego to mam rozne doswiadczenia z tym gagatkiem... :]
Między innymi "Ciupcianie" w Wiśle :D
Pomijam juz fakt, że jest "nałogowym alkoholikiem", a przy tym ma ekonomiczną głowę ;)
I po tych 2 upojnych nocach w Wiśle nadal nie odpisuje na moje wiadomości na GG ! - Gary.... wstydziłbyś się.... :|
(don't be upset Gary - musiałem wyrazić swój żal....<joke> :])
A co do Garego to mam rozne doswiadczenia z tym gagatkiem... :]
Między innymi "Ciupcianie" w Wiśle :D
Pomijam juz fakt, że jest "nałogowym alkoholikiem", a przy tym ma ekonomiczną głowę ;)
I po tych 2 upojnych nocach w Wiśle nadal nie odpisuje na moje wiadomości na GG ! - Gary.... wstydziłbyś się.... :|
(don't be upset Gary - musiałem wyrazić swój żal....<joke> :])
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576
3443576