Judy J1 czy Judy TT czy inny nowy amor
-
- Kontakt:
Judy J1 czy Judy TT czy inny nowy amor
Zastanawiam się nad kupnem amortyzatorka. Mam aktualnie 400 zł i chcę kupić jakiegoś amora który nie pęknie. Uprawiam głównie lekki dirt i street. Co polecacie - J1 czy TT? Czy amortyzatory te różnią się wytrzymałością?
Elo
Tez mam pytanie.
Zastanawialem sie nad duro E bo podobno jest lepszy i ma juz te olejowe tlumienie.
Ja moge dac max 700 zł za amorka. Wiec co proponujecie ? Najlepiej nowy wiadmo dla czego ale jak sie trafi okazja to moge brac uzywke.
Potrzebny do FR, DH, Streetu wszystkiego po trochu :)
Tez mam pytanie.
Zastanawialem sie nad duro E bo podobno jest lepszy i ma juz te olejowe tlumienie.
Ja moge dac max 700 zł za amorka. Wiec co proponujecie ? Najlepiej nowy wiadmo dla czego ale jak sie trafi okazja to moge brac uzywke.
Potrzebny do FR, DH, Streetu wszystkiego po trochu :)
Prenrzyk w twojej cenie biez psylo, albo dj.
lennykrawiec amor ma mocno skorupe w przeciwienstwie do tego co mwoi konex jezdzilem na modelu sl nie caly rok, a rozni sie tylko srodkiem. Natomiast model j1 i tt to samo. Maja tylko sprezyne i elastomer wiec nie kupuj bo to chlam. Za 400 zl kupisz na allegro teraz z1 bam 100 mm 98.
lennykrawiec amor ma mocno skorupe w przeciwienstwie do tego co mwoi konex jezdzilem na modelu sl nie caly rok, a rozni sie tylko srodkiem. Natomiast model j1 i tt to samo. Maja tylko sprezyne i elastomer wiec nie kupuj bo to chlam. Za 400 zl kupisz na allegro teraz z1 bam 100 mm 98.
Ssij pento
-
- Kontakt: