Judy J1 czy Judy TT czy inny nowy amor

lennykrawiec
Kontakt:

Judy J1 czy Judy TT czy inny nowy amor

Post autor: lennykrawiec »

Zastanawiam się nad kupnem amortyzatorka. Mam aktualnie 400 zł i chcę kupić jakiegoś amora który nie pęknie. Uprawiam głównie lekki dirt i street. Co polecacie - J1 czy TT? Czy amortyzatory te różnią się wytrzymałością?
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

judy tt to oznaczenie modeli sprzed 2006 roku, natomiast j1 to TT '06.

Nie jest to wytrzymały amor, gdyż jest przeznaczony do jazdy rekreacyjne (lekkiego XC),mój kolega go pogiął, za 400zł lepiej kupić sztywny widelec.
Pozdrawiam.
Prenrzyk
Kontakt:

Post autor: Prenrzyk »

Elo
Tez mam pytanie.
Zastanawialem sie nad duro E bo podobno jest lepszy i ma juz te olejowe tlumienie.
Ja moge dac max 700 zł za amorka. Wiec co proponujecie ? Najlepiej nowy wiadmo dla czego ale jak sie trafi okazja to moge brac uzywke.
Potrzebny do FR, DH, Streetu wszystkiego po trochu :)
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Prenrzyk w twojej cenie biez psylo, albo dj.
lennykrawiec amor ma mocno skorupe w przeciwienstwie do tego co mwoi konex jezdzilem na modelu sl nie caly rok, a rozni sie tylko srodkiem. Natomiast model j1 i tt to samo. Maja tylko sprezyne i elastomer wiec nie kupuj bo to chlam. Za 400 zl kupisz na allegro teraz z1 bam 100 mm 98.
Ssij pento
lennykrawiec
Kontakt:

Post autor: lennykrawiec »

konex pisze: judy tt to oznaczenie modeli sprzed 2006 roku, natomiast j1 to TT '06.

Nie jest to wytrzymały amor, gdyż jest przeznaczony do jazdy rekreacyjne (lekkiego XC),mój kolega go pogiął, za 400zł lepiej kupić sztywny widelec.
Co zrobił ten twój kolega, że go pogiął?
ODPOWIEDZ