66 rc/ vf 150mm
66 rc/ vf 150mm
no chce kupic tego amora moze ktos ma dojscie zeby go taniej dorwac pisałem do mud-brothers ale bez odzewu ostatnio niestety, a zalezy mi na czasie;] a no amorek ma byc nowy:)
BeNew Polecam Avidy Juicy. Ale dobrze jest na gwarancji, w sumie Hayesa też bo Hayes się sypie ale jest sporo części do tego natomiast Avid jak coś się dzieje to po prostu fabrycznie cieknie i jest to robione na gwarze.
Ja miałem doczynienia z 3 Avidami, jedne się sypały. Pozostałe 2 zajebiście. A Hayesów 9 sporo widziałem posypanych mimo że to niezłe hamulce.
Jednak siłą i modulacją Hayes nie dorównuje Avidowi w tej konfrontacji.
Ja miałem doczynienia z 3 Avidami, jedne się sypały. Pozostałe 2 zajebiście. A Hayesów 9 sporo widziałem posypanych mimo że to niezłe hamulce.
Jednak siłą i modulacją Hayes nie dorównuje Avidowi w tej konfrontacji.
Ja tez mam Hayesa(9HD od prawie 2 lat wymieniałem w nim tylko klocki i raz zalałem nowym płynem) Najpierw jeździłem z nim na przodzie i całkowicie wystarcza, siły ma pod dostatkiem a modulacje lepsza moim zdaniem od Avida 5... Teraz mam go z tyłu a z przodu mam MAG-a i jest jeszcze mocniejszy od HFX-9...ma bardzo dobra modulacje i duża sile... I jakos nic mi sie nie sypało od nowości... Jest duzo osób które krzycza ze im nie działa. A czesto jest ze tak ze to ich pierwsza hydraulika i nie dotra klocków potem mysla ze jest zapowietrzony i zalewaja go a przy okazji zalewaja klocki i tarcze... potem na forum jest kupa postów na temat tego ze to ch*jowy hamulec... A co do serwisu hayesa to jest on bajecznie prosty tylko wiekszość kretynów nie przeczyta nawet instrukcji bo uważa sie za wachowców tylko okazuje sie ze sa takimi fachowcami ze pedały przykrecaja kluczem 22 i pisza na forum ze cos im nie wychodzi.
Mi zalanie Hayesa zajmuje jakies 5 min...tylko trzeba umieć...
Co do 66 to wersja 150mm z 2005 jest wysokości juniora jak nie wyższa dlatego polecam poszukac w dobrej cenie 2006 który jest niższy.
PozdROWER...
Mi zalanie Hayesa zajmuje jakies 5 min...tylko trzeba umieć...
Co do 66 to wersja 150mm z 2005 jest wysokości juniora jak nie wyższa dlatego polecam poszukac w dobrej cenie 2006 który jest niższy.
PozdROWER...
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556