wiem ze zlozone sa na piastach idento jak w deemaxach z zeszlego roku. poza tym jest to po prostu nizszy a moze raczej tansz model deemaxow i z tego co wiem sa takze pancerne no i mavic producentem to syfu niw wypusci
z tego co wiem sa to te same co D321 wiec sa tak samo dobre i mocne i lekkie co kazdy wie. A te foty to wiesz... Bullity czy V10 tez sa zajebiscie mocne, a jednak tez polamac mozna jak wszystko. Zalezy co sie ze sprzetem robi... jak np. aliczysz niedolota po 10metrach, to co ci sie nie zlamie?
A tak przy okazji to widzę że obręcze masz niekiepskie obrecze...
ACextreme o d321 nie słyszałem dobrych opinii od znajomego który ją zakatował, natomiast co do mojego sprzętu to buduje nową maszyne. Nie sugerować się resztą.
jesli ty takie opinie o tych obreczach slyszales tylko to hmm... nie mam slow, ja taka mialem przez dwa lata i 2razy centrowalem tylko, jak sie umie jezdzic to sie kol nie rozpieprza po prostu
ACextreme Słyszałem od kumpla ze sklepu rowerowego z którym pracowałem. Wybrałem DT SWISS-y, które między innymi on mi polecił jako lepsze w stosunku do Maviców.
ja mam teraz deemaxa na przedzie i jest bardzo przyjemnie:) kolo jest lekkie, niekrzywi sie. Ale deemaxy niekrzywią sie tylko sie lamią :( ja też planuje kupno nowych deetraksów albo deemaxów :) pozdro666
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
Co sie bedziecie pieprzyc z deemaxami kupcie atomlaba te co ma darren berrecloth i tyle :] Napewno sie nie łamią bo bardzo duzo wspanialych opini o nich slyszalem, rowniez te obrecze uwazane sa za najmocniejsze na swiecie wiec ...Chodza na allego 250zl szt.. Wiec mniej to wyjdzie niz deemaxy..Pozdro
jak zrobic zeby do piasty tyl mavica wpakowac 14mm oske sztywna tak jak w cowanie albo oske przelotowa 12 , czy wystepuja do tych piast bebenki ss czy zaklada sie taki kit ss , w jakiej cenie mozna kupic zapadki i ile maja punktow zaczepienia
A ja mam deetraksy i jest zajebiscie roznia sie wlasciwie mocowaniem szprych do piasty i piasta jest naprawde bardzo fajna a obrecz jest 325mavica. i sa o tyle leprze ze jak sie rozwala i wysle sie je na serwis to nie czekasz w h** czasu jak z deemaxem