[Tychy] Northshore

piotrek1
Kontakt:

Post autor: piotrek1 »

ja tytlko tak rzuciłem że na R bo ToPic napisał że niechce mu sie gdzieś jechać i budować shora!! W końcu to nie ja mieszkam na R,ale na każdym osiedlu jest podobnie. a wogule że się komuś znudzi rozdupczanie wkółko tej samej rzeczy to bardzo wątpie !!! na głupote ludzką niema lekarstwa i niebędzie:(( ale to nieznaczy że niejestem zatym żeby coś wybudowac,nieważne co!! ale wątpie żeby komuś się chciało co tydzień dobudowywać shora!!! i nieoceniam czy ktoś udziela się przy budowie wiecej czy mniej to jest kazdego indywidualna sprawa .
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

Trzba znaleść miejsce które będzie stosunkowo blisko od centrum(proponuje za osiedlem U). Budowanie northshore'a na środku drogi nie miało sensu, ponieważ oprócz dogodnego lądowania nie było tam nic specjalnego.
Należy zrobić go w głębi lasu zdala od ubitych ścieżek, innego wyjścia nie ma i walnąć coś porządnego aby było na lata.
Nawet nie ma się co przejmować brakiem naturalnych górek które mają pełnić funkcję lądowań, bo możemy je zrobić z ziemi lub drewna.
Ja proponuję aby northshore wybudować jakieś 0,5 km od ostatniej spotkanej ścieżki, będzie trzeba pylać ale będzie pewność że włożona praca nie pójdzie na marne.
team www.CYKLOTUR.com
Renio
Kontakt:

P.S Ja mam jedno miejsce, jest tam nawet desek na jakieś 10 m bo kiedyś miałem z Piotrkiem zamiar zrobić ns'a ale nie pykło może teraz się uda.
team www.CYKLOTUR.com
ToPic
Kontakt:

Post autor: ToPic »

jakos na np. na murckach tez sobie chodza ludzie na spacery bo idzie tamtedy normalna sciezka gdzie laza psy, koty, ludzie, rowerzysci i dresy itd.
i niewieze w to ze im tego nikt nigdy nie rozjebal.
mimo wszystko hopy dalej stoja i jest ich coraz wiecej...
i nie zwalajcie tutaj na mentalnosc ludzi ktorzy to niszcza, poprostu murckowicze sa zawzieci i nie dadza sobie rozwalac tego co zrobili...
w tychach tego brakuje :/
piotrek1
Kontakt:

Murcki to dobry przykład!!! tam przy budowie hopy czy shora byli ludzie którzy nawet niemają bika a mimo to byli i pomagali:)) i nikt nikomu niewypominał i nieburzył sie że ktoś z tego korzysta a nie budował tego!!! to tylko unas się ludziom w dupach sie poprzewracało!! coś wybudował i póżniej jakby mógł to wziąłby to do domu zeby nikt przypadkiem z tego niekorzystał (oczywiście nie zawsze) i dlatego teraz bardzo dużo zrobiło sie streetowców ,w kilka miesięcy!!! to jest zadziwiające co lenistwo może zrobic z człowiekem, zmieni styl jazdy żeby tylko niechycić sie łopaty. To jest chore!!! :(((
ToPic
Kontakt:

Post autor: ToPic »

piotrek1 nie chodzilo mi o to ze ktos komus burzy ze jezdzi po "czyjejs" hopce ( choc to tez spory problem w tychach) :P
tylko o to ze oni maja w dupie to czy ktos im to rozjebie czy nie... jak ktos rozwali to naprawiaja i nie stekaja jak polowa tychow.
zawiasbartek
Kontakt:

Post autor: zawiasbartek »

Witam wszystkich!! widze ze dyskusja sie kreci wiec i ja coś powiem bo sie chyab wszystcy znamy :) Kazdy z was ma sporo racji co do wybierania miejsc ludzi mentalnosci i tego ze unas streetowców w 3 i troche a takich co jakies hopy zaliczają mozna na placach rąk policzyc, osobiscie zaliczam sie do tych drógich( i tak znajdzie sie ktoś kto powie ze nic nie umiem)ale mnie to nie rusza. Piter faktycznie daje dobry przykład z Murckami. byłem tam dopiero 2razy a wiem ze jest super a zmierzająć do celu mojej wypowiedzi chciałem napisać ze musimy sie wszystcy zaangazowac w budowe jednej fajnej miejscówkiale nie na jeden weekend tylko długofalowo na jakims oddludziu ale i tak blizej centrum miasta - coprawda znalezc takie miejsce to bedzie cód ale warto spróbowac

pozatym czas skonczyc z wzajemnymi uprzedzeniami i wojnami o przesypanie 3łopat ziemi gdziekolwiek bo to nas zgubi i wszyscy przejda na street lub wogule oleją biki
[S][S] http://tiny.pl/7s3h
R@F@Ł
Kontakt:

Post autor: R@F@Ł »

Wpadłem dzisiaj na NSa zobaczyc co i jak. I znowu widze ,że ktos go do cholery znowu rozdupił. Teraz jest jeszcze bardziej rozwalony niż poprzednio. Drabinki są połamane, podpórki wyrwane z ziemi. PIERDOLE ! JA JUZ WIECEJ W TYM MIEJSCU NSa NIEPOSTAWIE!
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
Renio
Kontakt:

dobrze ze zdążyłem go 2 razy skoczyć hehe
team www.CYKLOTUR.com
piotrek1
Kontakt:

A niemówilem że wTychach niema sensu tego budować!!!! Rafał teraz zatrudnij Topica który się tak oferował,że zakażdym razem będzie NSa odbudowywał gdy zostanie rozwalony. Chciałbym to widzieć !!! han ha ha TOPIC DO ROBOTY :)))*
R@F@Ł
Kontakt:

Post autor: R@F@Ł »

thomas1988 no własnie widziałem jakies ślady opon na lądowaniu
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
Renio
Kontakt:

R@F@Ł pisze:thomas1988 no własnie widziałem jakies ślady opon na lądowaniu