Shisha
Shisha
Sa tu na forum ludzie, ktorzy pala, palili shishe ?! Jesli tak, to jaki jest wasz ulubiony tyton ?
Dla tych ktorzy nie wiedza, co to jest shisha - moja strona na temat shishy
Sam osobiscie posiadam taka faje i pykam od czasu do czasu jakis porzadny tyton np. o smaku wisni, albo jablka
Dla tych ktorzy nie wiedza, co to jest shisha - moja strona na temat shishy
Sam osobiscie posiadam taka faje i pykam od czasu do czasu jakis porzadny tyton np. o smaku wisni, albo jablka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
powiem waszym babciom ze jaracie wisne mięte banany jabuszko czekolade i wam babcią nie da kieszonkowego :) :D :P
a co do shisha to nie pale bo tylko dresiarze palą i nigdy nie próbowalem i nie wezme tego do ust blleee ble :) a jak bym zapalił to bym się stał dresiarzem
P.S
a nie lepiej skoszoną trawe zapalic w ognisku tak mój sąmsiąd robi i to wdycha tak jest taniej :)
a co do shisha to nie pale bo tylko dresiarze palą i nigdy nie próbowalem i nie wezme tego do ust blleee ble :) a jak bym zapalił to bym się stał dresiarzem
P.S
a nie lepiej skoszoną trawe zapalic w ognisku tak mój sąmsiąd robi i to wdycha tak jest taniej :)
SPEED o co ci chodzi z tymi dresiarzami ? jakis zart? jesli tak to nieudany. Nie żebym sam palił bo jestem przeciwnikiem wszelkiego rodzaju palenia ale jak ktos sobie lubi zapalic to jego sprawa , jesli mu to smakuje albo czuje sie po tym lepiej to tez nie widze przeszkod i nie wiem skad Ci przyszli do głowy ci dresiarze...
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
-
- Kontakt:
Jeszcze sie nie spotkałem z dresem, ktory by shishe (taką porządną) pykał...;]
U nas w Kraku jest nawet taka knajpka (nazywa się zresztą Shisha:P) i można oprocz browarów i innych zamowić tam właśnie fajeczkę wodną. 30 PLN jeśli dobrze pamiętam. Można wybrać spośród kilku smaków tytoniu:) palenia jest na jakieś 2h. Pani przynosi świerzutki ustniczek i można sobie siedzieć zi0mami i rozprawiać o życiu i śmierci przy czymś innym niż browar... a każda odmiana jest dobra:)
U nas w Kraku jest nawet taka knajpka (nazywa się zresztą Shisha:P) i można oprocz browarów i innych zamowić tam właśnie fajeczkę wodną. 30 PLN jeśli dobrze pamiętam. Można wybrać spośród kilku smaków tytoniu:) palenia jest na jakieś 2h. Pani przynosi świerzutki ustniczek i można sobie siedzieć zi0mami i rozprawiać o życiu i śmierci przy czymś innym niż browar... a każda odmiana jest dobra:)
Kupie adapter do Hayes'a na 203mm do tyłu