Jak wtopiłem sproawdzając boxxera z USA.

Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

Ja nigdy bym nie kupił uzywanego "Boxxera" :) Kupujesz uzywane - ryzykujesz. Jak on nie ma regulacji to wogole padaka nie amor.

Pozdro
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

michal.z Jutro wrzuce fotke.
Od dołu gnizada nie ruszałem bo nie było jak, chce je zrobić, ale najpierw musze znaleźć gdzies śróbke na imbus 2.5 .. jak znajde to bede walczył dalej. Natomiast od góry ...

Znalazłem śróbke na gwiazdke, któa pasuje do tej dziurki po tym złamanym bolcu. Wkręcam ją tam.. ustawiam ten regulator tak jak chce (prześwit - napewno wiesz o co mi chodzi) i ją dokręcam tak aby samo sie to nie obróciło. Główka śróbeczki dociska ten ewenętrz plastikowy wkład do metalowego tłumika i sie nie rusza.

Ale tak jak mówiłem .. regulacja .. BARDZO wewnętrzna :)
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

ej mysza mysza alez ty to przezywasz... wszyscy doskonale wiemy ze amerykanie to idioci. Mi rama przyszla ku mojemu zdziwieniu z hakami pod piaste na sztywną oś (standardowo sa na zwykłą oś 10 mm), i z niekompletnymi sterami. Nie mówiąc juz o tym ze paczka poszła na zły adres...
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Akurat tego sprzedawal moj kolega w stanach i to juz garemu powiedzialem, powiedzialby wczesniej tak jak zawsze ma mowic, ze bierze to bym powiedzial co i jak.

Pytajcie mnie ZANIM cos kupicie!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

dowiedziales sie dzien po, wiec dlaczego nic na ten temat nie powiedziales?? :)
motomysz
moderator
Kontakt:

MaxDamageDA no to fajnych masz kolegów ;]

Nie ma to tamto, duzo wiem o tym Twoim koledze... i juz wiem ze będzie dobrze ... bo musi... za duzo osób go zna i jest zbyt rozpoznwaalny tam u nich zeby sobie mógł tak ciąć w *****.. czekam teraz na odpowiedz :)
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nio wlasnie, mysle ze wszystko bedzie dobrze.

Nie powiedzialem bo juz go kupiles, mialem nadzieje, ze wszystko bedzie z nim ok.

Nastepnym razem PYTAC zanim cos kupicie skadkolwiek z usa!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

guma to twoim zdaniem jak boxxer jest zielony i malowany aerografem to byl jezdzony w zawodach? ludzie z zielonymi boxxerami strzezcie sie!! ja kupie world cupa po peacie to spoko, na pewn nie byl jezdzony w zawodach=> przeciez nie zielony;DDD chlopie ale ty jestes niedorzeczny, na poziom ortografii przez wrodzona delikatnosc nie pomnę
gonzo guma
Kontakt:

Post autor: gonzo guma »

nie o to mi chodzi o to ze jak ma Custom paint to koles chce cos ukryc.Wiadomo bylo ze to wtopa
bo nawet sherman po tyle nie idzie co ten Boxxer...
Cannondale Gemini + Sherman firefly 150.
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

szkoda ;/
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

gonzo guma
1. czyli nie mozna sobie zrobic malowania amorka zeby pasowal do ramy (np błyskawice jak DC robi) bo trafi się taki koleś jak ty i powie że to musi być lipa?!
2. wiadomo było że to wtopa?? to czego nie ostrzegłeś przed tą aukcją?!
takie p... że aż szkoda czytać... ;|
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
gonzo guma
Kontakt:

Dlaczego go nie oszczeglem???
Odp jest prosta bo nie kupowal u mnie tylko u Garego...
A co do malowania to oczywiscie ze mozna sobie zrobic takie tylko ze potem ciezko to sprzedac ludzia podezliwym czyli takim jak ja ktozy wszystko przed zakupem dopinaja na ostatni guzik.
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

gonzo guma
Po pierwsze on nie kupował "u Garego" tak jak to nazwałeś...
Absurdalne jest to mówienie, że oczywiste było to, że to oszustwo..
A właśnie, że nie... Koleś nie ma prawa sprzedawać zepsutego, niezgodnego sprzętu z opisem nawet za 2$... Więc nie gadaj głupot, bo koleś jest zwykłym oszustem, a ty zwalasz winę na kupującego...
gonzo guma
Kontakt:

Popatrz na ta aukce z allegro: http://www.allegro.pl/item99399725_mani ... kazja.html
Naciagnol sie mlody chlopak ktory napalil sie na amortyzator i musial go kupic mi niepasowalo to ze: Sa jakies srubki w srodku i brak pokretla u spodu co moglo oznaczac oberwanie tlumniki...
Po otwozeniu paczki chlopak przyszedl do mnie z tym prosil zebym mu to rozebral i wyciagnol srubki...Po otwozeniu okazalo sie zreszta tak jak mowilem ze jest oberwany tlumnik...

Niestety zyjemy w takim a nie innym swiecie i kazdy cie moze oszukac tlumaczeniem ze ''Koleś nie ma prawa sprzedawać zepsutego, niezgodnego sprzętu z opisem nawet za 2$''jest tlumaczeniem blendnym...

(przepraszam za bledy ort. ale sie bardzo spiesze)
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

ja nie rozumię tylko 1 rzeczy na tym forum dlaczego wy się czepiacie o błędy ortograficzne, może ktoś ma dysortografię? Powinniście to uszanować.

Szkoda ze cię ten koleś oszukał. Ja też mam boxxa zepsutego w podobny sposób,pobawiłem się trochę olejami i gęstością i w końcu ustawiłem pod siebie.
team www.CYKLOTUR.com
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

Co do cen boxxerów toś troche dorypał bo boxxery chodzą o wiele taniej. W momencie gdy licytowałem tego był jeszcze race 2004 nówka sztuka w pudełku za 300 dolarów.

co co?:D co tak tanio?:D 300 $ kto wie ile psp albo xbox 360?:D albo jakis ipod:)
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
motomysz
moderator
Kontakt:

gonzo guma shermany nie chodzą tak tanio ?? człowieku to moze ty masz innego ebaya albo jakiegoś wirusa co Ci pokazuje ceny o 100 baksów większe ..

Zeby to jeden Firefly w super stanie poszedł za 100-120 dolarów ;] obserwuj aukcje..

pozatym powatarzam jeszcze raz !!
ZDJECIA BYŁY KURWA ZROBIONE WCHOJ CZASU TEMU WIEC JAK KURWA MOGłEM SIE PO NICH SPODZIEWAć ZE COś JEST NIE TAK !! ?? PRZECIEZ UCZCIWA OSOBA WYSTAWIA AKUTALNE ZDJęCIA !! CHYBA ZE TY JAK SPRZEDAJESZ COś TO DAJESZ FOTKI SPRZED ROKU I STąD TA PODEJRZLIWOSć ?? BO NIE ROZUMIEM TWOJEGO PODEJSCIA :|

bosh ....
Friki MUD
Kontakt:

Post autor: Friki MUD »

Filip... daj sobie juz spokoj..
http://chudy.pinkbike.com/
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

motomysz wyluzuj,przeciez widzisz ze kolega z ktorym dyskutujesz pozarl wszystkie rozumy i jest mega,elo serwisantem ktory WSZYSTKO wie...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Zablokowany