one foot?

ever
Kontakt:

one foot?

Post autor: ever »

mam pytanie, podczas one foot'a pedały ma sie - jedno na gorze drugie na dole..i takie pytanko te pedały to dopiero ustawisz w locie , czy juz przed wybiciem i z takimi sie wybijasz? .... jak to z tym jest... do tej pory robilem one foot'a na wybiciu i wszyscy to krytykowali ... w locie daje te padly na gore i na dol czy na wybiciu ale noge odrywam w locie?

Z góry Dziękuje i pozdrawiam!
TFR RZĄDZI ! =]
gazela_bike
Kontakt:

Post autor: gazela_bike »

lazezy którą noga robisz bo ja ta co z tyłu to zawsze pedały ci sie ustawią pionowo ale jak bedziesz robił noga przednią to zacisnij hamulec wtedy koło przestanie sie krecic i pedały tez a one foota robi sie normalnie jak inne tricki czyli pedały masz ustawione równolegle do ziemi
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Niop ja też mam równolegle ale nigdy sie nad tym nie zastanawiałem poprostu w locie odchylałem noge w bok, napoczątek nauczyłem sie z bunnyego ale to sa stare dzieje :P
+destroyer
Kontakt:

Post autor: +destroyer »

lol nie chce nic mowic ,ale tylko spojrzalem na tytul posta i juz wiedzialem ze to ty ever
LANS DZIFKO SUPERMAN
~Plitlanek~
Kontakt:

Post autor: ~Plitlanek~ »

Ja robię prawą nogą, jeżdżę też na prawą, lewą przytrzymuje lewy pedał żeby korba się nie obróciła-lewy pedał jest prawie pionowo.
ODPOWIEDZ