P2 a FR, nowy amor itp...
P2 a FR, nowy amor itp...
Witam all, od niedawna jestem w posiadaniu speca p2 ( 2005 ) kupilm z myślą o dircie i lekkim fr ale teraz troche zaluje i mam go zamiar bardziej na fr przerobic...
Rower jest surowy taki jak ze sklepu nie mialem okazji ( a raczej kasy ) zeby cos w nim zmienic. Zastanawiam sie nad zmianą amora ( obecnie Dirt Jam Pro 100 :/ ) Myslalem o Pike jakims, tez do glowy mi przyszedl Junior T, ale nie wiem czy takie cuś ma wogule sens w p2.
Wszelkie rady porady sugestie mile widziane...
Z góry wielkie dzięki wszystkim dobrym ludzia.
Rower jest surowy taki jak ze sklepu nie mialem okazji ( a raczej kasy ) zeby cos w nim zmienic. Zastanawiam sie nad zmianą amora ( obecnie Dirt Jam Pro 100 :/ ) Myslalem o Pike jakims, tez do glowy mi przyszedl Junior T, ale nie wiem czy takie cuś ma wogule sens w p2.
Wszelkie rady porady sugestie mile widziane...
Z góry wielkie dzięki wszystkim dobrym ludzia.
P2 to swietna uniwersalna rama, jak władujesz tam duzego amora to bedzie freeride ,polecam ci shermana flicka-ma 110-150 skoku ,jest b.uniwesalny,
jedziesz na freeride-150,na dirt-110, dja popchnij, a jak chcesz komus kto sie niezna go sprzedac to troch ztuninguj jego prace -odkrec korki od zaworów powietrza(te złote) powiedz komus zeby usiadł na kierze ,wcisnij wentyle,zamknij i zejdz z kiery w ten sposób zrobisz podcisnienie i bedzie miodnie chodził
pozdrawiam
jedziesz na freeride-150,na dirt-110, dja popchnij, a jak chcesz komus kto sie niezna go sprzedac to troch ztuninguj jego prace -odkrec korki od zaworów powietrza(te złote) powiedz komus zeby usiadł na kierze ,wcisnij wentyle,zamknij i zejdz z kiery w ten sposób zrobisz podcisnienie i bedzie miodnie chodził
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=133257
-
- Kontakt: