piasta tyl 165/12

serg
Kontakt:

piasta tyl 165/12

Post autor: serg »

witam; w szukaczu nie znalazlem nic o "165".

do iron horse sgs (dh team) potrzebna jest piasta o szerokosci 165mm, os 12mm. znalazlem taka u Reborna (http://reborn.com.pl/piasty.html, 3-cia od gory), ale zaden z jego dystrybutorow jej nie ma, i slabe sa widoki ze miec bedzie. a decyzje musze podjac szybko, bo ramka ucieknie: zastanawiam sie czy ją kupic (rame).

wiec pytanie: mozna taka piaste dostac w Polandzie? w rozsadnej cenie? jakies namiary?
(a moze ktos z was ma na sprzedaz?)

z gory dzieki za info
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ciezko wpizdu, jak juz ktos ma to ma i rame...

Predzej znajdziesz w usa luzem, albo jakies kolko na takiej
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

sergzagadaj z groochasem z krakowa on może ci rozkmini jakiś adapter/przejściówkę,kiedyś widziałem na jego fortkach w pinkbiku że bawi sie w takie rzeczy,ogólnie dobry tokarz potrafi robić cuda:D sam ostatnio sobie wpasowałem łożyska maszynowe do starych i wysłużonych wellgo;)troche wyobraźni a reszte zrobi maszyna,pozdroo
gwarek
Kontakt:

Post autor: gwarek »

o ile si eniemyle to dabomb robi takie piasty ale czy w polsce beda to nieiwme ale warto spytac dystrybutorow
p.iwo
Kontakt:

Post autor: p.iwo »

DT Fr lub 440 występuje w tym wymiarze, ale tania na pewno nie będzie. Pytaj na www.skleprowerowy.com albo w exterme shopie czy nie może przywieźć na zamówienia. Powodzenia
niemłody zapaleniec
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Da Bomb kiedys na 100% mial taka piaste
serg
Kontakt:

Post autor: serg »

dzieki za wszystkie odpowiedzi. wychodzi ze nie warto mi sie ladowac w ta rame, bo nie usmiecha mi sie piasta za pol tysiaka. dorabiac i przerabiac tez nie chce, nie ma co sie pultac skoro ramy jeszcze nie mam - po porstu kupie inna.

jeszcze raz dzieki; eot.
ODPOWIEDZ