Niom ja tez sie wlasnie rozgladam za jakimis ochraniaczami ale musza miec koniecznie sciagacze na kolanie bo inaczej sie zaginaja i przy upadku lup w kolano
Ja mam 661 Race, plastik czy coś tam na kolano + płat na goleń, 3 paski, 2 łydka i jeden nad kolanem + takie cuś w co wkładasz noge. Ogulnie wbrew dosyc masywnemu wyglądowi nie ograniczaja wcale, dosyc dobra wentylacja i świetna ochrona na przednie partie, niestety tył nogi jest odkryty co wykorzystały juz moje pedały :/ Gorąco polecam.
Ja śmigam w Fox Raptor 06 i naprawde REWELACYJNE ochraniacze ! :] Tylko mogłby być te 5 cm dłuższe to w sumie ich jedyna wada, ale system zawiasowy w kolanie naprawde jest dobry. Przeżył nie jedną glebe i nic :) No tylko cena - prawie 400 zł na Polskim rynku ... :/
ja mam FOX North Shore Knee/Shin Guard i sa bardzo fajnie nie krepuja za bardzo nogi a dobrze chronia. Co najwazniejsze rowniez tyl nogi.
A nie nigdy mi sie zsunely
a ja polecam 661 race lite.
jak się zaczepi rzepy na krzyż to trzyma się idealnie. a jak już się noga spoci to na normalnym zapięciu też jest doskonale.