Platformy....jakie, za ile??

Michal_KRK
Kontakt:

Post autor: Michal_KRK »

Cicho siedź szczurze jak mówiłem wczesniej.
Michał_krk
Kontakt:

Post autor: Michał_krk »

wal sie na ryj.... jestes na forum krocej ode mnie frajerze wiec to ty jestes kseroboj buehehehe.... sam sie udupiles durniu.... tylko nie placz....
siudass
Kontakt:

Post autor: siudass »

ehh i juz sie kluca :/ a co do pedalow to leg eaters i z normalnymi pinami moim zdaniem trzymaja duzo lepiej niz terrory
adam.siuda@gmail.com
Michał_krk
Kontakt:

co tak zatkało kseroboja??
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

Michał_krk on niejest kserobojem. on juz miał zamiar konto o tej nazwie załozyć. hehehehhe. ja mam pancake i bardzodobrze trzymają, niemają luzow, itp. polecam. pzdr.
redrock
Kontakt:

Post autor: redrock »

Nie wiem jak wam, ale mi pedały jakie by to nie były to nie wytrzymują dłużej niż 4-5 miechów. Na początku wellgo 5 miechów i mimo kasowania luzów bieżnie zayebane maxymalnie. Potem kony: 2 miechy i po łożyskach. Potem kolejne wellgo które zakończyły żywot w taki sam sposób tyle że po 3 miechach. Coś porządniejszego? Może authory na maszynach, które pojeździły niecałe 3 miesiące i cudowne łożyska maszynowe poszły sie jebać. Potem ns, ośka w pancake'u wytrzymała 4 miechy, skołowałem sobie nowy prawy pedał i po miechu zaczęły mi sie sypać w nim bebechy.
Jednym słowem geje mnie nie lubią. Fakt że mój rower nie ma lekkiego życia, ale qrde bez przesady :/
Może jeśli bym miał kase to sproobowałbym też tych leg eatersów.

Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Michał_krk
Kontakt:

Lisek-Tm co z tego ze mial zamiar? to niech mnie cwel nie obraza ze ja jestem..... i sory wszystkich ze nie w temacie ale jak ktos jest nie wychowany to nie bede tego plazem puszczal....
AdeKfr
Kontakt:

Post autor: AdeKfr »

ja mam cmp od extreme shop na allegro kupione i wytrzymuja juz dosc dlugo - cena 60...
www.krakoowfr.info :D :D
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

co do pedałów to zbytnio nie moge sie wypowiedziec, bo sam jezdze na malo trzymających sie, aczkowiek wytrzymałych platformach ze starego roweru xc. jednak jeżdżąc na rowerach kolegów (głównie ns-ach, i pancake'ach i leg eathersach) musze stwiedzic, ze zwykłe piny lepiej się trzymają od terrorów, terrory jak dla mnie za słabo sie wbijają i czasem noga moze sie na nich pośliznąć.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
bodziek
Kontakt:

Post autor: bodziek »

a rozjebalem wellgo w 2 tygodnie, kupuje nowe nalesniki, oby byly dobre...
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

mam takie pytanie, bo zerwał mi się gwint na śrubce od pedałów Author(w środku) czy można gdzieś taką śrubkę dostać? (gwint jest zwężony)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
ODPOWIEDZ