gdzie w Krakowie tania sztyca pod siodło
gdzie w Krakowie tania sztyca pod siodło
witam
potrzebuje jakąs taniutka sztyce pod siodło do akity (srednica taka sama jak w dragstarach)(nie pamietam ile to jest)
potrzebuje pilnie jutro lub sobote kupic ?
ktos wie w ktorym sklepie dorwe taką max 30zł ??
no chyba ze ktos z was miałby uzywke ?
potrzebuje jakąs taniutka sztyce pod siodło do akity (srednica taka sama jak w dragstarach)(nie pamietam ile to jest)
potrzebuje pilnie jutro lub sobote kupic ?
ktos wie w ktorym sklepie dorwe taką max 30zł ??
no chyba ze ktos z was miałby uzywke ?
-
- Kontakt:
w dragu u mnie bylo 27.2 wakicie tez tak chyab jest i w dziwce i w jakiejsc ejszcze ramie:P
a ta zooma.. mialem cos podobnego i jarzemko jest trzymane na jednej śrubie niby gruba fajna ale 3 razy mi pękła od jazdy na siodle tak po prostu, nie to ze waliłme dupą tylko jechałem i co najlepsze podnosiłem tyłek na jakis nierównosciach krawęznikach a śruba 3 razy poszła sie jebac.
co nie zmienia faktu ze teraz bede musiał ją kupic bo jako jedyna z tanich sztyc ma jarzemko wysunięte do tyłu i moge dalej siodło ustawic:P
jakby co to mogeci sprzedac tranz-x srebrną na 2 śruby jarzemko na 27.2 średnice za jakies 15zł..
długosc ok 30cm
pozdr:D
a ta zooma.. mialem cos podobnego i jarzemko jest trzymane na jednej śrubie niby gruba fajna ale 3 razy mi pękła od jazdy na siodle tak po prostu, nie to ze waliłme dupą tylko jechałem i co najlepsze podnosiłem tyłek na jakis nierównosciach krawęznikach a śruba 3 razy poszła sie jebac.
co nie zmienia faktu ze teraz bede musiał ją kupic bo jako jedyna z tanich sztyc ma jarzemko wysunięte do tyłu i moge dalej siodło ustawic:P
jakby co to mogeci sprzedac tranz-x srebrną na 2 śruby jarzemko na 27.2 średnice za jakies 15zł..
długosc ok 30cm
pozdr:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/