Mecz
mnie przeraża to, że teraz gorzej niż za pielgrzymki B16 - nie będzie można telewizora włączyć bo analizy będą, lamenty, żale, szukanie kozła ofiarnego i jakoś po meczu kurwa wszyscy mądrzejsi od trenera, siedząc na kanapie z piwem w ręku lepiej bym podawał od Szymkowiaka, lepiej kiwał od Żurawskiego. Żałosne... analizy zostawmy trenerowi a mnie wystarczy krótkie "byli od naszych lepsi"
mimo tego że jestem optymistą, to wiadomo mi było ze Polska przegra z Ekwadorem
zobaczycie ze nawetz grupy nie wyjdziemy
co do meczu, to powtórzyło sie to co w 2002 roku w Korei, czyli Polacy na serio dobrze grali przez 20 min pierwszej i drugiej połowy, az miło było popatrzeć. Później to wiadomo - "magiczna" linia 16 metra - nie do przekroczenia dla naczych zawodników z niewiadomych przyczyn.
co do składu:
Reprezentacja, jest to najlepszy (narodowy) skład składający się z najlepszych krajowych piłkarzy. No więc teraz:
dlaczego gra Kosowski, który od 3 lat grzeje ławe?
dlaczego na mistrzostwa jedzie Mila, ktory wywraca sie o własne nogi?
dlaczego jedzie "drewnialdo" który tylko zabrał miejsce lepszym od siebie?
i w końcu dlaczego nie pojechał Frankowski, który zapewnił nam awans?
dla mnie tych pytań jest mnówsto, a z taka drużyna daleko nie zajdziemy
drużyna to taka układanka, trzeba dobrze ułożyc poszczególne elementy - dla mnie ta układanka pasowała tylko przez 20 min
nie bede juz pisał o Szymkowiaku, o Zurawskim itp
cos trzeba zmienić, ja wiem co trzeba zmienic i mam nadzieje ze Janas to zauważy
pozdro ( i tak dalej trzymam kciuki za POLSKE!)
zobaczycie ze nawetz grupy nie wyjdziemy
co do meczu, to powtórzyło sie to co w 2002 roku w Korei, czyli Polacy na serio dobrze grali przez 20 min pierwszej i drugiej połowy, az miło było popatrzeć. Później to wiadomo - "magiczna" linia 16 metra - nie do przekroczenia dla naczych zawodników z niewiadomych przyczyn.
co do składu:
Reprezentacja, jest to najlepszy (narodowy) skład składający się z najlepszych krajowych piłkarzy. No więc teraz:
dlaczego gra Kosowski, który od 3 lat grzeje ławe?
dlaczego na mistrzostwa jedzie Mila, ktory wywraca sie o własne nogi?
dlaczego jedzie "drewnialdo" który tylko zabrał miejsce lepszym od siebie?
i w końcu dlaczego nie pojechał Frankowski, który zapewnił nam awans?
dla mnie tych pytań jest mnówsto, a z taka drużyna daleko nie zajdziemy
drużyna to taka układanka, trzeba dobrze ułożyc poszczególne elementy - dla mnie ta układanka pasowała tylko przez 20 min
nie bede juz pisał o Szymkowiaku, o Zurawskim itp
cos trzeba zmienić, ja wiem co trzeba zmienic i mam nadzieje ze Janas to zauważy
pozdro ( i tak dalej trzymam kciuki za POLSKE!)
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
-
- Kontakt:
jak sie gra jednym napastnikiem, ktory ma sklonnosci do cofania sie (zurawski) ;]
do Zurawskiego nic nie mam, ale jak to powiedzial Tomaszewski(tak w ogole to ladnie zmiazdzyl pzpn caly ;D) dzis: "ja sie dowiedzialem ze Zurawski jest na boisku w 84 min". wiadomo kazdemu moze nie wyjsc mecz, ale zmiana ustawienia 6 dni przed mistrzostwami jest troche bez sensu.
do Zurawskiego nic nie mam, ale jak to powiedzial Tomaszewski(tak w ogole to ladnie zmiazdzyl pzpn caly ;D) dzis: "ja sie dowiedzialem ze Zurawski jest na boisku w 84 min". wiadomo kazdemu moze nie wyjsc mecz, ale zmiana ustawienia 6 dni przed mistrzostwami jest troche bez sensu.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132