MoZo Soul X
MoZo Soul X
Mam pytanie : jakie są uszcelki w tym amorku , czytałem ,że sie nazywają "Qseals" ,jakos tak. I pytanie jak one wytrzymaja użytkowanie i czy są szczelne . Najlepiej żeby ktoś powiedział kto jeździ na tym modelu.
Raczej nikt nie będzie wiedział bo chyba jeszcze nikt tego czegoś nie ma. Był test w bikeboardzie ale nie wiem czy tam coś o uszczelkach pisali. Ja to bym sie raczej pytał czy ktokolwiek już cos takiego ma i to katuje???
Wiem że chyba za nie długo chyba go będzie Koshał brał, jeśli jush go nie ma. Ja widziałem Soul R'a w sklepie to rzeczywiście wygląda pancernie :]
Pozdro 4 @ll
Wiem że chyba za nie długo chyba go będzie Koshał brał, jeśli jush go nie ma. Ja widziałem Soul R'a w sklepie to rzeczywiście wygląda pancernie :]
Pozdro 4 @ll
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Poczekaj jeszcze miecha [ wiem ze ciezko ] ale maja sie pojawic nowe amory MANITOU , jendo i dwu polski, ze stalowymi gornymi goleniami, a dol magnez czy cos...
amory maja byc pod sztywna os , jedno polka skok 12, dwu od 150 - 170 dokladnie nie wiem... 2 sprezyny w otwartej kompieli olejowej, zadnych komor powietrznych, nic czysta kompiel... i cena podbno ma byc przystepna, cos kolo ceny Dj 3... wiec to bedzie zajebista alternatywa, bo pod sztywa os i bedzie znacznie lepiej chodzil niz te pierdolone syfne dj 3 2004
amory maja byc pod sztywna os , jedno polka skok 12, dwu od 150 - 170 dokladnie nie wiem... 2 sprezyny w otwartej kompieli olejowej, zadnych komor powietrznych, nic czysta kompiel... i cena podbno ma byc przystepna, cos kolo ceny Dj 3... wiec to bedzie zajebista alternatywa, bo pod sztywa os i bedzie znacznie lepiej chodzil niz te pierdolone syfne dj 3 2004
-
- Kontakt:
z tego co pamietam to bylo o nich w bikeboardzie czy magazynie rowerowym... zalozenie manitou mialo byc takie - tanie, ciezkie i pancerne... tylko proste rozwizania... widzialem zdjecia i amory wygladaja GENIALNIE... szkoda ze jezde na iXie ;]]]]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Jeśli chodzi o manitou to widziałem go w bikeBoardzie, faktycznie wygląda nieprzeciętnie:) a jeśli jest tak jak piszą, że ma być to tylko proste rozwiązanie (czyli sprężyna+kąpiel olejowa) to faktycznie moze ładnie hcodzić i niewiele kosztować..
A co do MoZo to już go zamówiłem, miałem mieć dziś ale koleś niejechał po towar, więc może będzie jutro.. w każdym bądź razie w tym tyg na 99% będę jego posiadaczem:D Jak tylko dorwe tego sztućca w swoje łapy dam znać jak to chodzi:-) bo o szczelności i wytrzymałości uszczelek to będzie sie można wypowiadać najwcześniej za pół roku:P
A co do MoZo to już go zamówiłem, miałem mieć dziś ale koleś niejechał po towar, więc może będzie jutro.. w każdym bądź razie w tym tyg na 99% będę jego posiadaczem:D Jak tylko dorwe tego sztućca w swoje łapy dam znać jak to chodzi:-) bo o szczelności i wytrzymałości uszczelek to będzie sie można wypowiadać najwcześniej za pół roku:P
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Karbol.. wiesz pewnie i tak by nic z tego nie wyszło, bo amorka biore na raty:/ a poza tym koleś u którego zamawiałem to mój znajomy i zawsze te 100-150zł będzie taniej:-) Ale tak zczystej ciekawości: za ile byłbyś w stanie załatwić ytego soul x`a??:-)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom