Siemacie,wiadomo że u naszych południowych sąsiadów ceny sprzetu są troche tańsze. Mi konkretnie chodzi o to czy dostępne są gdzieś w internecie ceny widelcy, albo czy można jakieś fajne amorki dostać po tańszych cenach w czeskim cieszynie, i jeśli tak to po jakich cenach i gdzie. Chodzi mi o manitou(blach, sherman) marzochy(dirt jumper) i rockshoxy(psylo). z góry dzięki
wiecie z tego co sie orientuje to teraz u nas jest taniej, przynajmniej jak kupowalem rower 2 miechy temu to zastanawialem sie nad czechami, ale tam wychodzil prawie 1 tys pln drozej
ja kupiłem rower w czechach(liberec) gt avalanche 1.0 disc i wyszło mi 2 sumie 700 zł (zwrot podatku :D )taniej niż w polsce. ale z tego co mi wiadomo to od 1st maja nie ma zwrotu podatku i nie ma juz większej róźnicy gdzie kupujesz, ceny są porównywalne.
Na czechach wychodzi napewno drozej, do 1 stycznia jezdzilem do czech i handlowalem na allegro, po 1 maja to odpada ale i tak nadal mam taniej czesci niz ww sklepie :) i na czechach napewno
J
E
S
T
D
R
O
Ż
E
J
!!!!!!!!!!!!!!!!!
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
ja bylem w czechach nie dawno i z tego co widzialem to cany sa porownywalne
oplaca sie kupywac jak cos jest w promocjach np byl wtedy agang zeszloroczy za 500 zl ale tak wiekszych roznic nie ma . . .
pOofiem tak.. tam już ceny doruwnujom lub przewyższają nasze.. jeżeli doliczysz do tego koszty przejazdu nie opłaca się.. (chyba że wyczaisz jakomś okazje)