Dział: projekty
Dział: projekty
Przeglądałem sobie forum i naszła mnie taka myśl: ludzie często proszą o pomysł/projekt jak coś zbudować, skonstruować, rozwiązać problem techniczny. Dobrym pomysłem byłby dział typu np. projekty w którym byłyby umieszczane nadesłane przez użytkowników projekty (np.:hop, części, narzędzi itp.), oczywiście selekcją (pod względem sensu) zająłby się któryś z modów. Potem zamiast na forum pytać o projekt czegośtam, użytkownicy zaglądaliby do działu projekty, odnajdowali ten upragniony i byliby szczęśliwy. Widzi mi się ten dział jako coś podobnego do sprzętowni plus funkcja np "poproś o projekt" gdzie możnaby poprosić o projekt czegoś a wyświetlanych byłoby dajmy 8 ostatnich próśb.
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
Zroby dzial z nowymi dzialami :o Kazdy tam bedzie mogl sie podzielic i przedzielic, az w koncu bedzie mial wlasny dzial! Moge jeszcze zasugerowac dzial FAQ czyli wylacznie informacje i porady napisane przez forumowiczow - a nie pytania :]
dobra dosc tych glupich pomyslow :] jest git, i tak dzialow jest za duzo
dobra dosc tych glupich pomyslow :] jest git, i tak dzialow jest za duzo
www.trialshop.pl
Ten pomysł mi się podoba! Będę mógł zrobić 300 różnych działów, MUAHAHAHAHA!!! Zawsze o tym marzyłem...:P:D W sumie na pomysł na taki dział wpadłem przeglądając forum i trafiając na kolejny problem typu"projekt dirtu", "jak zrobić mostek" czy coś w tym stylu, gdzie projekt można w paint`cie w 3 minuty zrobić a tłumaczyć słownie pół godziny...:D
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Mdfkkkka dobre rozwinięcie mojego pomysłu wymyślił.
A jeśli tak się nie da to w galerii dorobić podrozdział na projekty i też by było piknie. Wrzucając tam projekt pomoglibyśmy komuś konkretnemu i tym tysiącom bikerów żebrzących o nasz projekt:P To prawie jak koncert na rzecz Zambii...
pozdro 4 all
A jeśli tak się nie da to w galerii dorobić podrozdział na projekty i też by było piknie. Wrzucając tam projekt pomoglibyśmy komuś konkretnemu i tym tysiącom bikerów żebrzących o nasz projekt:P To prawie jak koncert na rzecz Zambii...
pozdro 4 all