Rangi Userów

dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Jakby ranga zależała od ilości postów to faktycznie trzebaby zmieniać ludzi, więc o nich mi chodizło Ajz :P

Natomiast Paul dobrze kmini, wprowadzić pochwały kary czy co i to miałoby wpływ na range (po co ja to pisze lol, jakbyście sami na to nie wpadli). Tylko, żeby zakładający topic je dawał to znowu nie jest najlepszy pomysł...
http://dhcyc.pinkbike.com
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

dokladnie...... rangom mowie nie... bedą nabijali posty...
http://www.jokejoke.prv.pl/
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

zuku pisze:albo moderatorzy i admni mogli by przyznawac punkty za pomaganie w danym temacie za udzielanie trafnych rad
to chyba ma najwiecej sensu ale przyjmij (i reszta z was takze) do wiadomosci ze na tym forum nic sie nigdy nie zmieni.
www.trialshop.pl
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

zuku pisze:albo moderatorzy i admni mogli by przyznawac punkty za pomaganie w danym temacie za udzielanie trafnych rad

ZAPOMNIJ!

1. było juz to Starsi userzy pamietaja, opcja pomógł i szybko trzeba było to usunąć, (kazdy user mógł dodać pomógł)
2 jakby tym zarzadzali modi i admini nic innego by nie można było robc tylko non stop siedzieć i przegladać tematy czy pomagaja ludzie czy nie, tu jest 400 tys postów....
zuku
Kontakt:

Post autor: zuku »

no to może lepiej będzie to zostawic w spokoju, przecież forum bez tego nie upadnie, a mogą być nawet przez to kłutnie....

pozdro
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

Inur pisze:to chyba ma najwiecej sensu ale przyjmij (i reszta z was takze) do wiadomosci ze na tym forum nic sie nigdy nie zmieni.

oj inur.. chyba troszke przesadzacie. nasze forum przez swoj dosyc dlugi okres istnienia zmienialo forme 3 razy (pierwsze phorum, pozniej phpbb w starymdesignie i obecne) i mysle ze to dowodzi jak zalezy mi na dobrym porzadku na forum. tak jak jest teraz wydaje mi sie idealne. te rangi nie wiem w czym maja pomoc ?? jak ktos pisze z sensem to wydaje mi sie ze to jest chyba najwazniejsze... a nie jakies opisy, rangi, gwiazdki czy inne ozdobki pod nickiem. tym bardziej jesli cos takiego mieliby dodawac admini to naprawde zamierzacie sobie dolozyc w hu***a roboty bo ja szczerze mowiac nie mam tyle czasu zeby przesiadywac na forum regularnie i jeszcze decydowac kto na jaka range zasluguje. jesli juz tak bardzo chcecie zmian to ja juz pisalem co jest najwazniejsze w tej chwili (baza forum, ostrzezenia, faq..). niestety nawet jesli wiem ze sa chetni do pomocy to i tak wiadomo ze bedzie to wymagalo mojego czasu ktory w tej chwili jest nieco ograniczony ze wzgledu na studia..dlatego dajcie se troche na luz. wiadome ze forum jest waznym dzialem dh-zone ale jesli wlazicie na strone glowna to na pewno zauwazycie ze cos sie tam caly czas dzieje i tak sie sklada ze obsluguja to tylko moje 2 rece :)
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

A no w sumie lol2 O tym nie pomyślałem, ale ja bym raczej powiedział że forum jest najważniejszą częścią strony ;d
http://dhcyc.pinkbike.com
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Ja np na główną zaglądam sporadycznie... Jakoś nie ma po co :) Więc nie tylko zresztą wg mnie forum jest najważniejszą częścią tego portalu :)
Co do tego co pisał nikom: administratorzy mają już dużo roboty, to fakt. Nie potrzebują więcej napewno. Ale dodam, że wg mnie nie wywiązują się zbytnio ze swoich "obowiązków"... Ludzi na forum nie zmieni nikt - bo nie można jakoś zablokować forum aby wchodzili tylko "zaufani" albo "dobrzy" czy "inteligenti" urzytkownicy. Po to są moderatorzy, aby pilnować porządku.....
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Gdybyśmy patrzyli tylko i wyłącznie na sprawy praktyczne, to forum najlepiej sprawowałoby się w trybie tekstowym (ach, to by miało swój smak...). Cała reszta jest ku uciesze widowni, co nie znaczy, że trzeba z niej rezygnować. Rangi to fajny pomysł, zawsze jakies urozmaicenie.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ODPOWIEDZ