Rangi Userów
Jakby ranga zależała od ilości postów to faktycznie trzebaby zmieniać ludzi, więc o nich mi chodizło Ajz :P
Natomiast Paul dobrze kmini, wprowadzić pochwały kary czy co i to miałoby wpływ na range (po co ja to pisze lol, jakbyście sami na to nie wpadli). Tylko, żeby zakładający topic je dawał to znowu nie jest najlepszy pomysł...
Natomiast Paul dobrze kmini, wprowadzić pochwały kary czy co i to miałoby wpływ na range (po co ja to pisze lol, jakbyście sami na to nie wpadli). Tylko, żeby zakładający topic je dawał to znowu nie jest najlepszy pomysł...
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
zuku pisze:albo moderatorzy i admni mogli by przyznawac punkty za pomaganie w danym temacie za udzielanie trafnych rad
ZAPOMNIJ!
1. było juz to Starsi userzy pamietaja, opcja pomógł i szybko trzeba było to usunąć, (kazdy user mógł dodać pomógł)
2 jakby tym zarzadzali modi i admini nic innego by nie można było robc tylko non stop siedzieć i przegladać tematy czy pomagaja ludzie czy nie, tu jest 400 tys postów....
Inur pisze:to chyba ma najwiecej sensu ale przyjmij (i reszta z was takze) do wiadomosci ze na tym forum nic sie nigdy nie zmieni.
oj inur.. chyba troszke przesadzacie. nasze forum przez swoj dosyc dlugi okres istnienia zmienialo forme 3 razy (pierwsze phorum, pozniej phpbb w starymdesignie i obecne) i mysle ze to dowodzi jak zalezy mi na dobrym porzadku na forum. tak jak jest teraz wydaje mi sie idealne. te rangi nie wiem w czym maja pomoc ?? jak ktos pisze z sensem to wydaje mi sie ze to jest chyba najwazniejsze... a nie jakies opisy, rangi, gwiazdki czy inne ozdobki pod nickiem. tym bardziej jesli cos takiego mieliby dodawac admini to naprawde zamierzacie sobie dolozyc w hu***a roboty bo ja szczerze mowiac nie mam tyle czasu zeby przesiadywac na forum regularnie i jeszcze decydowac kto na jaka range zasluguje. jesli juz tak bardzo chcecie zmian to ja juz pisalem co jest najwazniejsze w tej chwili (baza forum, ostrzezenia, faq..). niestety nawet jesli wiem ze sa chetni do pomocy to i tak wiadomo ze bedzie to wymagalo mojego czasu ktory w tej chwili jest nieco ograniczony ze wzgledu na studia..dlatego dajcie se troche na luz. wiadome ze forum jest waznym dzialem dh-zone ale jesli wlazicie na strone glowna to na pewno zauwazycie ze cos sie tam caly czas dzieje i tak sie sklada ze obsluguja to tylko moje 2 rece :)
Ja np na główną zaglądam sporadycznie... Jakoś nie ma po co :) Więc nie tylko zresztą wg mnie forum jest najważniejszą częścią tego portalu :)
Co do tego co pisał nikom: administratorzy mają już dużo roboty, to fakt. Nie potrzebują więcej napewno. Ale dodam, że wg mnie nie wywiązują się zbytnio ze swoich "obowiązków"... Ludzi na forum nie zmieni nikt - bo nie można jakoś zablokować forum aby wchodzili tylko "zaufani" albo "dobrzy" czy "inteligenti" urzytkownicy. Po to są moderatorzy, aby pilnować porządku.....
Co do tego co pisał nikom: administratorzy mają już dużo roboty, to fakt. Nie potrzebują więcej napewno. Ale dodam, że wg mnie nie wywiązują się zbytnio ze swoich "obowiązków"... Ludzi na forum nie zmieni nikt - bo nie można jakoś zablokować forum aby wchodzili tylko "zaufani" albo "dobrzy" czy "inteligenti" urzytkownicy. Po to są moderatorzy, aby pilnować porządku.....
-
- Kontakt:
Gdybyśmy patrzyli tylko i wyłącznie na sprawy praktyczne, to forum najlepiej sprawowałoby się w trybie tekstowym (ach, to by miało swój smak...). Cała reszta jest ku uciesze widowni, co nie znaczy, że trzeba z niej rezygnować. Rangi to fajny pomysł, zawsze jakies urozmaicenie.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.