PFC 4
Siemano,
słów kilka wróbla ćwirka...
"....o dzisiejszej młodziezy dużo się mówi i pisze a wnioski są na ogól podobne... nasza młodzież jest zła, bezwolna, pozbawiona ambicji i nic jej się nie chce robić... ..
a tu nagle.."
P F C 4
The Point Of No Return
W filmie nie zobaczycie nic wiecej niż to co ogląda się w rowerowych produkcjach.
Niby.
Mam powody aby opóźniać termin wydania filmu, są to moje powody i nie musze się z nich tłumaczyć,
Film na bank będzie za free,
film robie dla ludzi
idea zamkniętej enklawy Poznań mnie ogranicza, ale juz nie długo...
Faktycznie podałem Paulowi Dzień dziecka na pre premiere, moja wina w tym ze jej nie było, bynajmniej nie z powodu braku samego filmu...
Moj termin jaki określiłęm w zeszłym roku - to fest w szklarce, tego się trzymam.
Film - jak to Inur określił w sumie całkiem trafnie sztuka dla sztuki..
Nie zależy mi aby wytwór mojej pracy podobał się wszystkim jak leci.. bo wtedy nic nowego się nie nauczę, inur stracił sens pefcy bo się widocznie przy jej produkcji niczego nowego nie nauczył, wiec po co ciągnąc coś w czym się osiągneło na danym etapie maks swoich możliwości.. lepiej spozytkowac energię no coś nowego..
Nie znaczy to co mówię ze będzie 5ta część PFC
zgodnie z obietnicą daną Inurowi serię PFC zamykam na liczbie 4ry.
I liczę na uszanowanie tej obietnicy.
Jakiekolwiek spekulacje mile widziane...
słów kilka wróbla ćwirka...
"....o dzisiejszej młodziezy dużo się mówi i pisze a wnioski są na ogól podobne... nasza młodzież jest zła, bezwolna, pozbawiona ambicji i nic jej się nie chce robić... ..
a tu nagle.."
P F C 4
The Point Of No Return
W filmie nie zobaczycie nic wiecej niż to co ogląda się w rowerowych produkcjach.
Niby.
Mam powody aby opóźniać termin wydania filmu, są to moje powody i nie musze się z nich tłumaczyć,
Film na bank będzie za free,
film robie dla ludzi
idea zamkniętej enklawy Poznań mnie ogranicza, ale juz nie długo...
Faktycznie podałem Paulowi Dzień dziecka na pre premiere, moja wina w tym ze jej nie było, bynajmniej nie z powodu braku samego filmu...
Moj termin jaki określiłęm w zeszłym roku - to fest w szklarce, tego się trzymam.
Film - jak to Inur określił w sumie całkiem trafnie sztuka dla sztuki..
Nie zależy mi aby wytwór mojej pracy podobał się wszystkim jak leci.. bo wtedy nic nowego się nie nauczę, inur stracił sens pefcy bo się widocznie przy jej produkcji niczego nowego nie nauczył, wiec po co ciągnąc coś w czym się osiągneło na danym etapie maks swoich możliwości.. lepiej spozytkowac energię no coś nowego..
Nie znaczy to co mówię ze będzie 5ta część PFC
zgodnie z obietnicą daną Inurowi serię PFC zamykam na liczbie 4ry.
I liczę na uszanowanie tej obietnicy.
Jakiekolwiek spekulacje mile widziane...
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
kiedy fest trzeba lukac na bikeaction,
pisałem wielokrotnie na formu ze muza do trailere to jakiś cholerny ;p thunderdoom, miałem tylko opis track.mp3 .sam nie wiem kto to był, jak byś chciał moge ci posłać dvd z 20 płytami thunderdoomów wydanych w albumach po 2cd.. moze uda ci sieznaleźć, ja nie miałem siły tyle tego słuchać az. zeby to znalexć i napisac co to za utwór :/
pozdro,
pisałem wielokrotnie na formu ze muza do trailere to jakiś cholerny ;p thunderdoom, miałem tylko opis track.mp3 .sam nie wiem kto to był, jak byś chciał moge ci posłać dvd z 20 płytami thunderdoomów wydanych w albumach po 2cd.. moze uda ci sieznaleźć, ja nie miałem siły tyle tego słuchać az. zeby to znalexć i napisac co to za utwór :/
pozdro,
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
johny GT ten utwor ? jesl tak to prosze znajdz go :D musze go miec. Jak bedziesz mial to wyslij na gunlok@kopernet.org
juz dawno gdzies bylo/czytalem ze bedzie na festiwal wiec nie wiem po co to zamieszanie
a jak bedzie w grudniu to sobie obejze w grudniu... malo mnie interere
kiedy to bedzie...
..a jak bedzie puszczana w muzeum lotnictwa to sobie pójdę obejrzeć w muzeum lotnictwa K. jego mać (...haha)
POzdrO ŚrubKA!
a jak bedzie w grudniu to sobie obejze w grudniu... malo mnie interere
kiedy to bedzie...
..a jak bedzie puszczana w muzeum lotnictwa to sobie pójdę obejrzeć w muzeum lotnictwa K. jego mać (...haha)
POzdrO ŚrubKA!
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Jako ze na cytadeli byliscie setki razy wypadalo by wiedziec iz na terenie parku znajduje sie muzeum armii poznań i muzeum uzbrojenia<lans>
a przynajmniej kiedys byly 2 muzea:)
muzeum lotnictwa jest w Krakowie - jedyne w polsce chyba
a tak na marginesie o tym muzeum lotnictwa to jest cytat - z poranka kojota podobno:P
rozumiem Paul ze to pytanie retoryczne;>
pozdro pyfycy
a przynajmniej kiedys byly 2 muzea:)
muzeum lotnictwa jest w Krakowie - jedyne w polsce chyba
a tak na marginesie o tym muzeum lotnictwa to jest cytat - z poranka kojota podobno:P
rozumiem Paul ze to pytanie retoryczne;>
pozdro pyfycy
[b][SPRZEDAM]
-
- Kontakt:
Do groove terminator byl material ktory sie ostal po przepaleniu dysku - tyle zostalo z calego filmu ktory montowalem, wiec nie bylo nic lepszego do roboty niz skompresowac i wystawic jako "resztki" filmu. A ze potem znalazl sie tani odzyskiwacz danych to sie poszlo odzyskac utracony material :]
Jedyne 2 trailery - na poczatku i na koncu krecenia filmu:
http://www.tehac.net/zasoby/html/pfc_pretrailer.htm
http://www.tehac.net/zasoby/html/pfc3_trailer.htm
A potem to:
http://www.tehac.net/zasoby/html/pfc3_fest.htm
Jedyne 2 trailery - na poczatku i na koncu krecenia filmu:
http://www.tehac.net/zasoby/html/pfc_pretrailer.htm
http://www.tehac.net/zasoby/html/pfc3_trailer.htm
A potem to:
http://www.tehac.net/zasoby/html/pfc3_fest.htm
www.trialshop.pl