opony dętki

szpilka
Kontakt:

opony dętki

Post autor: szpilka »

potrzebuje opony + dętki (komplet) za 150 zl. do 4x dj i lekkiego fr
jezdze bo chce
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

W kwestii opony niezla bylaby Tioga Yellow Kirin, a takze inne modele o niskim, ale gestym biezniku (byle lekkie, pod katem 4X).

Detki jakies grube - ja np. polecam Nokiany, choc slyszalem tez o nich gorsze opinie. Na zawody 4X wrzuc jakies zwykle do XC, zeby zaoszczedzic na wadze (100g na kolo to duuuzo).
szpilka
Kontakt:

Post autor: szpilka »

tja tyle że tioga kosztuje 100 zł a ja musze komplet kupić i dętki do tego więc coś za ok 70.
Może uda mi sie wysłupłać troche więcej kasy.Jak do 4x zwykle opony do xc to przeznaczenie lekki fr itp. najlepiej jak były by uniwersalne wmiare
jezdze bo chce
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Myslalem, ze 150 za jeden komplet opona+detka. Jesli na 2 kola, to bedzie problem ;)

Na mysl przychodzi mi tylko Kenda K-Rad (mozesz zaszalec i wziac ta z oplotem 60 TPI) i zwykle detki.

Nie wiem, czy mnie dobrze zrozumiales - nie pisalem o oponach do XC, tylko wyraznie o detkach. A opony proponowalem wlasnie uniwersalne, bo za taka kase dwoch kompletow i tak nie kupisz...
ODPOWIEDZ