[Warszawa] Wizyta dresów na Kabatach

wieloryb26
Kontakt:

Post autor: wieloryb26 »

Lisek-Tm pisze:dziulo88 niezyje stereotypami, ja je właśnie omijam. punki nieśmierdza, tylko metale. a co do tych stereotypów to zazwyczaj ci co słuchają hiphopu (zdazają się wyjatki) palą, piją, itp.(bez umiaru), a robią to nie dlatego ze im smakuje tylko że inni (koledzy i "piosenkarze" o tym cały czas mowią i "śpiewają"). ogolnie ta muzyka doprowadziła do zmędzenia polskiego (i nie tylko) spoleczenśtwa. oczywiściesą tez ludzie ktorzy słuchają tej muzyki bo im się podoba. ale dresów do takich chyba niezaliczasz? i kto tu zyje stereotypami? ja czy oni? pzdr
a teraz zaloz swoj mocherowy berecik i zglos wszystko ojcu dyrektorowi
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

i tak powstał czokapik

a Lisek-Tm mówi prawde, bo co chwile słysze jak koleś w poprawczaku mówi że chiał byc jak np 50cent bo palą zioło, jeżdza super brykami i maja super laski

wiec wieloryb26 jak nie wiesz jakie są polskie realia to przynajmniej uszanuj wypowiedz kogos kto ma inne (w tym wypadku znacznie mądrzejsze) zdanie

pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
wieloryb26
Kontakt:

Post autor: wieloryb26 »

"punki nieśmierdza, tylko metale" akurat znam sporo osobz roznych subkultur i wiem ze smierdza ci ktorzy sie nie myja z muza jakiej sluchaja to nie ma nic wspolnego.

"ta muzyka doprowadziła do zmędzenia polskiego (i nie tylko) spoleczenśtwa" coz mam inne zdanie na ten temat ale to nie jest watek ani forum o polityce.

jezeli to wg. Ciebie jest znacznie madrzejsze zdanie, to coz... o gustach sie nie dyskutuje.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Krzysztof hehehehehheheheh heheheh heheh rozwalasz mnie chłopcze.....hehhehTy zrobiłeś tor a kto zrobił górę....i jak masz takie podejście to ciekaw jestem czy jak ktoś się zabije na hopach też będziesz w sądzie odpowiadał że to Twoje ....leczy mnie takie de3bilne podejście....śmierdzi wsią....i tyle...
|w takim razie na agrykoli może skakać tylko ktoś kto zrobił to wszystko a na Barrtyckiej powstańcy ....

...szkoda że Kazura to taka dziura.....fajna góra tylko opieki nie ma odpowiedniej.....
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Tom@s
Kontakt:

Post autor: Tom@s »

Kabaty = jedna wielka piaskownica, gdzie po każdym przejeździe trzeba poprawiać tor, bo zmienił Ci się kąt wybicia, albo powstała koleina...
43RIDE magazyn rowerowy
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

wieloryb26 pisze:"punki nieśmierdza, tylko metale" akurat znam sporo osobz roznych subkultur i wiem ze smierdza ci ktorzy sie nie myja z muza jakiej sluchaja to nie ma nic wspolnego.

"ta muzyka doprowadziła do zmędzenia polskiego (i nie tylko) spoleczenśtwa" coz mam inne zdanie na ten temat ale to nie jest watek ani forum o polityce.

tu sie zgadzam z Tobą
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
StreetRippa
Kontakt:

Post autor: StreetRippa »

Bodzio przypnij se rower do drzewa idz na mecz legii albo do lekarza.
albo wszystko w jakiej chcesz kolejności.
Elo Rap
klekot
Kontakt:

Post autor: klekot »

Schodek pisze:Krzysztof hehehehehheheheh heheheh heheh rozwalasz mnie chłopcze.....hehhehTy zrobiłeś tor [ciach]

"na miescie" sie mowi, ze tor zostal zrobiony przez niejakiego Romana jedynie przy pomocy Krzysztofa, no ale ja tak tylko "na miescie" slyszalem...;DDD

|w takim razie na agrykoli może skakać tylko ktoś kto zrobił to wszystko a na Barrtyckiej powstańcy ....

dobry tekst!;)
kazdemu politykowi zafunduje "zloty strzal"
ODPOWIEDZ